Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam prosbe moze mial ktos podobny problem w e60 3.0d jadac dzisiaj wyswietlilo mi taki blad na idrive " increased emissions "

auto nie moze sie zebrac zero przyspieszenia tak do okolo 2000-obr po przekroczeniu tego momentu auto leci jak rakieta jaki jest problem moze ktos moze cos podpowiedziec z gory dzieki

Opublikowano

Hej zczytalem bledy i wyskoczyly mi 3

P14A3

P0402

P3263

moze ktos moglby mi powiedziec co one oznaczaja i co trzeba wymienic ,jak narazie wykasowalem bledy i troche pojezdze zobacze czy cos wyskoczy i jak silnik sie zachowuje czy dalej ma zamulke do 2000obr...dzieki z gory za pomoc

Opublikowano

ok pojezdzilem troche i ponownie wyskoczyl mi blad P3263 wiec wychodzi ze to sonda lambda a wiec jaka moze byc przyczyna i czy przez to auto moglo by zamulac do 2000obr, musze ja wymienic? Mieszkam w uk moze ktos wie gdzie moge ja kupic prosze o jakiegos linka...dzieki za pomoc

a i jeszcze jedna sprawa jak byl zimny silnik nie bylo czuc zadnej zamulki ruszal odrazu i nie musial miec prawie 2000obr

Opublikowano
hej gdzies wyczytalem ze to moga byc te slynne klapki wirowe ktore lubia sie urywac co bys na to powiedzial wyrzucic i zaslepic mam jakies 188kkm przejechane i wydaje mi sie ze raczej nic z nimi nie bylo robione ? Mozna jakos zagladnac bez rozbierania czy sa dalej ?
Opublikowano
i co odczules jakas roznice w osiagach i spalaniu czy dalej tak samo bo niebardzo rozumie dlaczego je montowali za pierwszym razem,a musze szczegulnie na cos uwazac przy wymianie sorry ze tyle pytan ale mam auto od tygodnia i dopiero dowiaduje sie co i jak dzieki za pomoc
Opublikowano
Jak wyczyścić zawór Egr?? można go zanurzyć w ropie na noc żeby wszystko ładnie poodchodziło??nic się nie zepsuje :P ? z góry dzięki za pomoc - Już znalazłem :)