Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z temperatura gdyż wskazuje mi caly czas na 3/4 gdy go zagrzeje a wczesniej mialem zawsze na 1/2. Ostatnia mialem wymieniane kilka wezy, krociec, pompe wody, termostat i wiskoze i plyn na zimowy. Uklad zostal odpowietrzony

i nadal mam problem z ta temperatura, zawsze bylo na polowie( ogrzewanie mi dziala i nigdzie nie ma wyciekow plynu). Moze ktos wie czym to jest spowodowane ?

Opublikowano
jeśli taka temp utrzymuje się podczas jazdy to termostat otwiera się przy za wysokiej temperaturze ,a jak tylko na postoju to wiskoza się za późno zasprzęgla
Opublikowano
temperatura jest taka sama przy jezdzie i postoju a wisko i termostat mam nowe to czemu otwiera sie zbyt pozno? waz dolny jest lekko chlodniejszy od gornego
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
plyn na zimowy.

No sorry, ale płyn do chłodnic nie dzieli się na letni i zimowy.Jeździłeś na wodzie?

wisko i termostat mam nowe

Pytanie tylko czy nowe znaczy markowe i działające poprawnie.

Wiele osób już sparzyło się na tanich termosach.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Wczesniej byla dolewana woda. Termostat jest firmy wahler czy jakoś tak a wisko nie pamietam ale dawalem 160zl za termostat cos ponad 50