Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzis rano po odpaleniu auta dobiegł mnie falujacy dzwiek z pod maski.A ze tankowałem dzis paliwko dojechałem i otworzyłem maskę i co słychać dziwny dzwięk ,falujacy tak jakby metaliczny???przy pokrywie klawiatury gdzie dochodzą węze tu chyba jest termostat (patrzac od przodu po prawej stronie klawiatury) może się mylę ze to tam ,ale po dojechaniu do pracy nic sie nie zmieniło dalej wyje ??Co to moze być ??Pompa wodna ,wspomaganie??Poradzcie bo mi juz ręce opadają :mad2:
Opublikowano
Będę testował w sobotę o wynikach dam znać,Jak wracałem po pracy dzwiek był słyszalny przez ok 3 minutki pozniej wrociło wszystko do normy.Zobaczymy jutro rano :roll2: :cry2:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
no i wszystko jasne okazało się padnięte łożysko na alternatorze i one czasami przycierało .Kupiłem pompe i musze oddac ale już wszystko gra .Dobrze ze tak się skończyło zawsze to jakis grosz w kieszeni :D