Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, mam problem, chciałbym wymienic zarówke w popielniczce, ale za Chiny Ludowe nie moge jej wyjąć z tego plastiku w którym jest umocowana :cry2: . jak to zrobić?- zdjęcie w linku. dzieki i pozdrawiam
Opublikowano

to jesli o popielniczkach to moze ja tez podepne sie pod temat......

A wiec...to ze zaroweczki w popiolkach mam popalone to inna bajka, ale mam problem z zamknie ciem popielniczki, jak ja zamkne to zaraz sie otwiera, nie da sie wogole jej zamknac... co tam moglo sie spierdzielic???

Opublikowano
tak,tak wymien.

koszt jednej to 25 zlociszy!!kupowalem ostatnio

:wink:

może ty kupiłeś jakieś energooszczędne:) bo normalnie takie żarówki kosztują grosze

zaba84- jak ci się popiołka nie zamyka to trzeba już ją opróżnić :norty:

Opublikowano
u mnie jest tak samo nie mozna jej zamknac:/ apropo zarowki czy jest taka sama jak we wlaczniku swiatel? wymienialem niedawno taka i jest podobna jak na tym zdjeciu kilka postow wyzej...
Opublikowano

wyjmij popielniczke jest tam taki cieniutki drucik ktory sie przesuwa w zamknieciu popielniczki trzeba go wsunac na swoje miejsce i kapnac troszke kleju zeby sie wiecej nie przesuna i popielniczka bedzie dalej sie zamykac

ten drucik chodzi w wycietych rowkach po jednej stronie obudowy

POZDRAWIAM !!!
Opublikowano
a co z moją nieszczęsną żaróweczką ? jak ją wyjąć z tego plastiku ?
Opublikowano
potwierdzam żaróweczki sa umnie wraz z oprawka plastykowa :) koszt 25 zeta lub mozna sie bawic kombinować wlutowywać hmm ale powiem tak ta oprawka u mnie sie rozleciała i pojechałem do serwisu i kupiłem

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/834/uaec.jpg

Był Polonez, Golf III, E36, E46, .................

Jest E61i jest Git ..................................... :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
jak juz przy podswietlanie to zapytam tu. Co moze byc przyczyna ze nie podswitlaja mi si przyciski od sterowania szybami i szyberdachu ? popielniczki tez zdaje sie nie swieca