Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam do was pytanko ponieważ nic nie mogłem znaleść nic na temat doświetlania chodzi mi dokładnie o zapalanie sie swiateł zewnętrzych po naduszeniu guzika otwarcia auta . zaznaczam ze mam wersje 2006 rok przed liftem , kumpel w 2008 rok po lifcie ma taka opcje otwiera auto na pilocie i zapalaja sie swiatła zewnętrzne auto wiec pytanie od was czy w mojej e60 idzie do jakoś włączyć tą fukcje w ekranie ? czy przez podłacznie do kompa? P
Opublikowano

Żeby rozjaśniały się stopniowo światła postojowe z tyłu,dzienne i postojowe z przodu oraz led'y w lusterkach po odblokowaniu zamków z kluczyka,przełącznik świateł musi być ustawiony na automatyczne.

U mnie tak jest,nie wiem czy przed liftem była też taka opcja.Przełącznik masz na"A"?

Opublikowano
tak jak przeżuce na maksa na lewo to jest "A" ale nie próbowalem tego . Czy ktos ma jakies potwiedzone info ze to działa w Wersji przed liftem 2006 rok
Opublikowano
Jesli masz lm2 to idzie zakodowac ta opcje ;)

Podeslij na pw 7 ostatnich znakow z vin, sprawdze co ci tam siedzi ;)

kolego Capaz gdzie mozna to sprawdzic?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najpewniej po naklejce na lma :mrgreen:
Opublikowano
Jesli masz lm2 to idzie zakodowac ta opcje ;)

Podeslij na pw 7 ostatnich znakow z vin, sprawdze co ci tam siedzi ;)

kolego Capaz gdzie mozna to sprawdzic?

Vin czyli numer karoserii samochodu, w papierach auta lub na prawym deklu ( mocowanie amortyzatora pasarzera )

to gdzie sie znajduje Vin to wiem :D ale gdzie go sprawdzasz (np. wyposazenie)

Opublikowano
http://www.bmw.pl/pl/pl/owners/parts/electronic-parts-catalogue/electronic-parts-catalogue.html

Po lewej stronie masz napisane jak wejść w katalog,po wejściu wpisz ostatnie 7 numerów VIN a poźniej zakładka"wyposażenie"

I nie osłabiaj moderatora bo sprawdzanie wyposażenia było tu już wałkowane dziesiątki razy :search:

Aaaaa... to tylko o to chodzi... :shock:

Sorry, myslalem, ze sie dowiem cos wiecej :!:

• 9 lat później...
Opublikowano
Witam panowie czy jest ktoś w stanie mi sprawdzić po przez VIN jakie opcje mogę zakodować do swojego e61? Między innymi chodzi mi o zapalanie się swiatel podczas otwierania autka. Pozdrawiam