Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy wie ktos jak wypadaja te silniki ? Poniewaz chce zakupic bmke z tym silnikiem zagazowana daje w rozliczeniu Audi a6 "2.5 TDI" plus 2 tys zl

nie potrzebuje demona predkosci potrzebuje auto ktore bedzie mnie wozilo nie zbyt drogo.Obilo mi sie o uszy ze te silniki 316 sa wadliwe i bardzo mnie to zdziwilo

dlatego stad ten temat z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi.POZDRAWIAM

Opublikowano
Witam

Czy wie ktos jak wypadaja te silniki ? Poniewaz chce zakupic bmke z tym silnikiem zagazowana daje w rozliczeniu Audi a6 "2.5 TDI" plus 2 tys zl

nie potrzebuje demona predkosci potrzebuje auto ktore bedzie mnie wozilo nie zbyt drogo.Obilo mi sie o uszy ze te silniki 316 sa wadliwe i bardzo mnie to zdziwilo

Proponuje Ci 320 150km Ja Taka Mam I Jestem Zadowolony Tym Bardziej Przy Spalaniu 6,8 Trasa Mm 5,5 Wiec Mysle Ze Jest Oszczedny Jak Dla Mnie Super A Demonem Nie Jest Ale Daje Sobie Rade Nawet Fajnie Sie Zbiera Nie Jest Jakims Przymulem :D :D :mrgreen: :mrgreen: :cool2:

Opublikowano

Silnik M43 1.9l,103km.Lba nie urywa ale i nie przysparza wiekszych problemow.

Moc mala spalanie w stosunku spore.

Konstrukcja prosta i kazdy z minimum pojecia o silnikach jest go w stanie ogarnac.

Reszta jak kazde e46.

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU

Opublikowano
Witam

Proponuje Ci 320 150km Ja Taka Mam I Jestem Zadowolony Tym Bardziej Przy Spalaniu 6,8 Trasa Mm 5,5 Wiec Mysle Ze Jest Oszczedny Jak Dla Mnie Super A Demonem Nie Jest Ale Daje Sobie Rade Nawet Fajnie Sie Zbiera Nie Jest Jakims Przymulem :D :D :mrgreen: :mrgreen: :cool2:

Tak i powiedz jeszcze że Ci to tyle gazu pali :duh:

KOZIOL