Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Oczywiście ze każdy osobno przecież to 3 różne płyty. Trochę leniwy jesteś. Poszukaj w necie jak użyć program power ISO czy imgburn. Chcesz piracka mapę to przynajmniej zadaj sobie trochę trudu by ją nagrac :evil:

🙃🙃

Opublikowano

feelx rozmawiam z patrykiem wiec jeśli nie chcesz pomagać to nie wiem po co te komentarze patryk ma checi za co mu bardzo dziekuje i doceniam a jeśli ty nie chcesz to po prostu nie wstawiaj zbędnych przecinkow w nasza konwersacje ;)

Patryk jaknagrac obraz w tym poweriso ? :?: :|

Opublikowano

system nie może czytac z określonego urządzenia

dokładnie tak brzmi

jak mam w mój komputer i klikam na tym wirtualnym dysku utworz plik z obrazem ? dobrze to robie ;>

Opublikowano

hmm coś nie tak

jak ściągnęły ci się obrazy iso to kliknij na ten obraz prawnym klawiszem myszy i daj otwórz za pomocą i wybierz program do nagrywania

Opublikowano
Oczywiście ze każdy osobno przecież to 3 różne płyty. Trochę leniwy jesteś. Poszukaj w necie jak użyć program power ISO czy imgburn. Chcesz piracka mapę to przynajmniej zadaj sobie trochę trudu by ją nagrac :evil:

:cool2: :cool2: :cool2:

Opublikowano
Też koledzy macie problemy z tą nawigacją 2014? Zawiechy systemu, oraz problemy z wymawianiem wyrazów typu skręt ... itp. Np. "za 300 metrów pro.... skrec w l...... skrec teraz w lewo" przerywa przy komendach.

Mapa raczej nie ma nic do komend głosowych?

http://www.bimmerdiag.pl/ - WROCŁAW, LEGNICA, LUBIN dolnośląskie http://www.facebook.com/bimmerdiag/
Opublikowano
Być może chodzi o aktualizację nawigacji. Miałem sytuacje, że mapy 2014 nie chciały działać, dopiero po aktualizacji navi poszły.

NCS, INPA, WINKFP, ESYS, ISTA nie są mi obce.

Retrofity, kodowanie i programowanie to moja codzienność.

Masz problem to dzwoń. TEL: 502-372-555

Opublikowano
Też koledzy macie problemy z tą nawigacją 2014? Zawiechy systemu, oraz problemy z wymawianiem wyrazów typu skręt ... itp. Np. "za 300 metrów pro.... skrec w l...... skrec teraz w lewo" przerywa przy komendach.

u mnie też navi sie wiesza czasami a nieraz po 10 min się wiesza . mam tez płyte z 2013 tyle że orginalna i smiga be problemów .

Opublikowano
Być może chodzi o aktualizację nawigacji. Miałem sytuacje, że mapy 2014 nie chciały działać, dopiero po aktualizacji navi poszły.

a jak to zrobić można samemu ?? czy trzeba kompa podłączać itp ??

Opublikowano
Aktualizacja nawigacji ccc niestety tylko icom-em.

NCS, INPA, WINKFP, ESYS, ISTA nie są mi obce.

Retrofity, kodowanie i programowanie to moja codzienność.

Masz problem to dzwoń. TEL: 502-372-555

Opublikowano
mam jeszcze takie pytanko jak pogłośnic komendy głosowe w nawigacji bo są trochę cicho ? bok napędu jest takie pokrętło nim ? bo kręcę nim i nic się nie dzieje ??