Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wytłumaczcie mi proszę 2 rzeczy:

1. szukam autka w benzynie, przeglądam ogłoszenia, na niektórych piękne foto książki serwisowej i zaznaczone Dieselpartikelfilter o co chodzi??

2. już kilka razy spotkałem się ze do auta sprowadzonego sprzedawca daje 1 kluczyk. wszystkie papiery sa: ks, faktury itp., a niemiec 2 kluczyka zapomniał????

Opublikowano
A handlarz dzwoni na policje i znajomy siedzi za kratami

Osobiście byłem z nim i widziałem. Poza nami i handlarzem było jeszcze 3 gostków. Kiedy złapał france za gardło reszta mu nawet nie pomogła. Liczył się z tym że zadzwonią na policję, ale tak się nie stało. Sytuacja była napięta, bo ta ciota handlarz nie chciał zrealizować, ani jednego punktu z ustaleń telefonicznych. :D

Opublikowano
wytłumaczcie mi proszę 2 rzeczy:

1. szukam autka w benzynie, przeglądam ogłoszenia, na niektórych piękne foto książki serwisowej i zaznaczone Dieselpartikelfilter o co chodzi??

2. już kilka razy spotkałem się ze do auta sprowadzonego sprzedawca daje 1 kluczyk. wszystkie papiery sa: ks, faktury itp., a niemiec 2 kluczyka zapomniał????

W niemczech jest tak, że przy wypadku przecinają strażacy pasy bezpieczeństwa by nie były używane raz kolejny oraz ubezpieczyciel zabiera jeden kluczyk.

Opublikowano

W niemczech jest tak, że przy wypadku przecinają strażacy pasy bezpieczeństwa by nie były używane raz kolejny oraz ubezpieczyciel zabiera jeden kluczyk.

Ktoś Ci chyba głupot naopowiadał

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

dziecko błądzi we mgle i tyle :mrgreen:

dobre sobie, przecinają pasy :norty:

myślałem że strażacy są od polewania sikawką a nie od zabawy w krawcową.

chodziło pewnie koledze że jak jest jeden kluczyk to odkupiona bryka z ubezpieczalni bo jak typ ma dużego dzwona szkoda całkowita i zabiera je laweta na plac to przy odkupie masz tylko jeden kluczyk.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały