Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam Panowie,

Pobrałem mapkę DVD2 SL + fotoradary, nagrane minimalną prędkością, płyta Verbatim ale jest tylko komunikat niewłaściwa płyta cd/dvd, czy soft musi być odpowiedni? Kiedyś ktoś mi wgrywał jakiś soft z PL, jak dobrze pamiętam to była przeróbka Italiano na PL i od razu dał mi mapę na Polskę ale na płycie CD. A może czytnik już nie daje rady mapy na DVD?

Pozdrawiam,

Opublikowano
Soft kolegi Yaza musisz pobrać :cool2:

Skąd ten soft pobrać i w jaki sposób go wgrać?

Opublikowano
Nie ma sensu kolego....ile razy byś nie napisał to i tak jest to samo.Ja już się przyzwyczaiłem :cool2: :cool2:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Czasami się zastanawiam po co wam komputer? Czy wyraziłem się kilka postów wcześniej mało jasno? Wrzuciłem jakiś ch****y link? Myślałem, że wystarczy raz wytłumaczyć dorosłemu człowiekowi i zrozumie.

Gościu normalny jesteś? Lepiej 20x spytać niż 1x uwalić system w samochodzie! Na chomiku aktualizacja jest jasno opisana jako MK4, gdzie E65 trochę inaczej funkcjonuje. Większość wypowiedzi tego wątku dotyczy pobierania i wymiany lasera, a na moje zapytanie 0 konkretnych informacji, także poczytaj JASNO kilka postów wyżej i zachowuj się kulturalniej.

Opublikowano
Czasami się zastanawiam po co wam komputer? Czy wyraziłem się kilka postów wcześniej mało jasno? Wrzuciłem jakiś ch****y link? Myślałem, że wystarczy raz wytłumaczyć dorosłemu człowiekowi i zrozumie.

Gościu normalny jesteś? Lepiej 20x spytać niż 1x uwalić system w samochodzie! Na chomiku aktualizacja jest jasno opisana jako MK4, gdzie E65 trochę inaczej funkcjonuje. Większość wypowiedzi tego wątku dotyczy pobierania i wymiany lasera, a na moje zapytanie 0 konkretnych informacji, także poczytaj JASNO kilka postów wyżej i zachowuj się kulturalniej.

Jeśli 19 takich samych pytań nie daje ci pewności i musisz spytac po raz 20. to oddaj to komuś kto się tym zajmuje bo tylko namieszasz.

http://www.bimmerdiag.pl/ - WROCŁAW, LEGNICA, LUBIN dolnośląskie http://www.facebook.com/bimmerdiag/
Opublikowano (edytowane)
Kamci_Maxbimmer te 20x to była przenośnia jeżeli nie zrozumiałeś... Edytowane przez Anonymous
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Teraz ja trochę pozawracam głowy. Albo jestem gamoń albo robię coś źle :) Ściągnąłem mapę o której mowa, nagrałem i po włożeniu płyty wyskakuje mi komunikat, ze niewłaściwa płyta i mam włożyć poprawną. Czytnik mam w bagażniku po lewej stronie. Po ściągnięciu i rozpakowaniu mam foldery: DB, DVD9, TPD i pliki: ABSTRACT, BIBLIOGR, CARINET, COPYRIGH. Uruchamiam ImgBurn i z sześciu opcji do wyboru wybieram "zapisz pliki/ foldery na dysku (chyba właściwa opcja?), załączam w/w foldery i pliki i nagrywam z prędkością x2 bez weryfikacji. Nagrałem już na czterech różnych płytach i ciągle to samo:/ Czy coś robię źle? A jak tak to co? :)
Opublikowano
Najrozsądniej jest pobrać jakiś obraz płyty (może być zkompresowany do zip albo rar i go rozpakować) z rozszerzeniem iso i nic nie kopiować na płytkę DVD, żadne pojedyńcze pliki a wypalić poprostu obraz płyty wskazując na plik ISO
Opublikowano
Z tego co ja kojarzę to tam jest obraz płyty u kolegi wiec masz chyba coś źle pobrane.Ja przerzucałem to na inny serwer więc jak chcesz to sobie pobierz z początku tematu i tyle.
Opublikowano
Pobrałem z chomika. Po rozpakowaniu ściągniętych plików pojawia się kolejny spakowany plik, który po rozpakowaniu ukazuje wymienione wcześniej pliki, które nagrywam.
Opublikowano
No i tym sposobem nic wam nie działa.Musicie mieć obraz płyty i to nagrać a nie pliki :mad2: :mad2: :mad2:
Opublikowano

Trzeba mieć do takich jak ja twardą głowę ;)

Zmienię sposób i zobaczę co z tego wyjdzie.

Opublikowano

Nagrałem obraz płyty i teraz mam komunikat: error in reading map cd/dvd. Please check the cd/dvd :/

Czy soft ma znaczenie? Nigdy nie zmieniałem.

Opublikowano
Dokładnie...albo pliki niekompletne albo źle nagrane.Mapy z tego tematu/linków jak najbardziej działają prawidłowo...korzystam sam :cool2: :cool2: