Skocz do zawartości

Maskownica haka holowniczego.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam posiadam ori hak chciałbym go wypiac bo nic nie planuje holowac i zamaskowac otwor.jakies pomysły?Mam jeszcze pytanie odnosnie lamp tylnych-otoz posiadam lampy madde in china LED w lampie prawej diody nie pala sie na całej lampie wymienic lampe czy mozna to jakos naprawic?

pzdr.

Opublikowano
do zderzaka są oryginalne zaślepki tak jak do e34 tyle że ciężko je dostać ja zakładając hak po wycięciu otworu w zderzaku zaślepkę zrobiłem z tego co wyciąłem tyle że na 3 małe okręciki prawie nie widoczne przy czarnym kolorze auta ,bo też zaślepki nie znalazłem ,możesz zrobić podobnie wycinając z jakiegoś połamanego zderzaka najlepiej wyrzynarką żeby było równiutkie cięcie :) ,.
Opublikowano

Cześć

Kupowałem fabrycznie nową zaślepkę haka do touringa za ok 80zł, pomalowaną podkładem od forumowicza Sybir na 5ER, była to część ori BMW. Jakbyś nie miał konta na tym forum to proszę dane do jego sklepu:

WIMAX Grzegorz Dmochowski

ul. Wiklinowa 26 c

03-167 Warszawa

Pzdr

Opublikowano
Na allegro nie tak dawno widziałem takie maskownice do e39 po 100zł. Orientujecie się jak wygląda dołożenie haka do turinga i podłączenie tego modułu? Nie mam fabrycznego haka a przydał by się czasami. Chcę dołożyć ten wypinany z taką właśnie maskownicą do zderzaka.