Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zna ktoś stronę z danymi takimi jak np. ile BMW sprzedało modelu E39, E36 itd. ? Poszukuję takich informacji do pracy licencjackiej, lub ktoś jak zna inne ciekawe strony na taki temat to jeśli można bardzo bym prosił o umieszczenie adresów w postach niżej. Nie musi to być nawet koniecznie o BMW tylko ogólnie o osobówkach.

Opublikowano

Praca dotyczy logistyki produkcji samochodów BMW na przykładzie jakiejś fabryki np. w Lipsku.

Jeśli ktoś zna jakieś ciekawe strony, które mogą się do tego przydać to bardzo bym prosił o linki :)

Pozdrawiam

Opublikowano
To co ma ktoś jakieś ciekawe stronki ? :) Wiem mnie samego czeka masa szukania ale każda pomoc się przyda. Teraz już nie chodzi mi głównie o sprzedaż poszczególnych modeli bo zmienił się trochę temat pracy na ten co napisałem w poście wyżej. Bardziej zależy mi na produkcji, systemach informatycznych wspomagających produkcję itd.