Skocz do zawartości

[523i] wylaczenie alarmu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pojawił mi Sie mały problem, mam alarm w swojej buni ale przy kupnie juz był on odlaczony, natomiast dostałem dodatkowy kluczy który po naciskaniu zapala Sie ta lampka czerwoną i coś tam pykalo tyle Sie działo, zgubiłem to bo nie potrzebne w ogóle a dzis gdy z racji wymienianej uszczelki pod zawodami odlaczylem akumulator na całą noc, widocznie Sie coś zresetowalo i ta lampka mryga a w dodatku pyka cały czas tak jak kierunkowskas tylko trochę ciszej. Nie wiem jak to teraz wyłączyć, bo jednak trochę to irytuje, jest jakiś bezpiecznik który można odłączyć?
-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
Opublikowano
to musze jechac zeby mi pod kompa wlaczyli? to juz wole na allegro kupic za 50zł kabel i samemu sobei to zrobic i miec na zas to sprawdzania bledow. ale moze jest jakis bezpiecznik?
-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
Opublikowano
to zwykly pod INPA nie wylacze tego pykania? bo juz mialem na allegrdrogo zamowic z przejsciowka na 20pin i sie zabrac za to. jak nie to bede musial lokalizowac gdzie to pytaknie jest, bo gdzies pod pedalami tylko wyzej jakby przy filtrach pylkowych gdzies stamdad sie rozchodzil zlokalizuje wywale i bedize spokoj.
Opublikowano

coraz mniej osob widze sie udziela na forum a wiec dopisze

doczytalem ze to przekaznik alarmu, wlasnie okolicy cykania jak kierunkowskaz pochodza z okolic bezpiecznikow. podobno probuje wlaczyc np, klakson czy alaram a ze jest wylaczony to nie moze, przez to cyka, i mryga czerwona dioda obok licznkow. jako ze pilota nie mam zeby to dezaktywowac to mysle jak to pykanie wylaczyc.