Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam. Interesują mnie Wasze opinie o dodatkach do benzyny. Sporo jest tego na rynku i ostatnio skusiłem się na taki od Millersa. Wydaje się silnik lepiej pracuje, jest cichszy, żwawszy i łatwiej się uruchamia.
Opublikowano

Ja bardziej twierdzę, że to siła sugestii.

Chcesz coś ulepszyć, kupujesz specyfik, i chcąc wierzyć że jest dobry, bo tak napisali na etykiecie, sugerujesz sobie, że coś się poprawiło. Nie do końca w to wierzysz i dlatego zakładasz taki temat :D

Jak dla mnie, jedynym dobrym dodatkiem jest paliwo, bo jak go nie mam... to naprawdę auto ma gorsze osiągi :lol:

Opublikowano
Ja dolałem taki specyfik do czyszczenia wtrysków , wlałem całą buteleczkę na cały bak zaraz przy tankowaniu. Wyjeździłem do rezerwy i zaczęło mi strasznie szarpać silnikiem :duh: przestraszyłem się co się dzieje :mad2: szybko podjechałem na stacje i zatankowałem do pełna :search: uffff ulga pomogło chyba jakieś syfy rozpuściły się. To był mój ostatni taki eksperyment :D
Opublikowano
Ja dolałem taki specyfik do czyszczenia wtrysków , wlałem całą buteleczkę na cały bak zaraz przy tankowaniu. Wyjeździłem do rezerwy i zaczęło mi strasznie szarpać silnikiem :duh: przestraszyłem się co się dzieje :mad2: szybko podjechałem na stacje i zatankowałem do pełna :search: uffff ulga pomogło chyba jakieś syfy rozpuściły się. To był mój ostatni taki eksperyment :D

no tak generalnie temu sluza dodatki aby syfy rozpuszczac :) a tak przy czystych wtryskach moze ci szarpac na rezerwie dlatego nie zaleca sie jezdzic na rezerwie :) wszystko w normie, produkt zadzialal. Uwaga kupowac tylko produkty z wysokiej polki (czyli drogie)

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie