Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś z rana w ogóle nie odpaliło radio, ani I-drive. Wyświetlacz był całkowicie wyłączony. Gdy skonczylem jazde, zrobilem 10 min przerwy i wszystko zadziałało.

Czy jest to oznaka że coś siada, czy po prostu losowy błąd systemu?

Opublikowano
Błąd oprogramowania , słabszy akumulator . U mnie jak jest zimno to ekran jest ledwo widoczny i sam przestawia się na 50 % jasności . W trakcie jazdy jak auto się nagrzeje to świeci już normalnie . Już się przyzwyczaiłem do tego :wink:
Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
Opublikowano

kiedys jak padal mi akumulator i auto zapalalo resztkami mocy to mialem podobna sytuacje.

Jak brakuje pradu podczas rozruchu to auto odcina niepotrzebne odbiorniki. Mialem czarny ekran na navi ale radio smigalo.

Po przejechaniu jakiegos dystansu aku sie naladowal i po ponownym wlaczeniu silnika wszystko wrocilo do normy.