Skocz do zawartości

E46 Compact fotele M3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czołem,

od jakiegoś czasu szukam sportowych foteli do swojego compacta stąd pytanie do was. Czy spotkaliście się z sportami o takim wzorze tapicerki jak na tym zdjęciu

http://img580.imageshack.us/img580/1643/53wf.jpg

Ciężko o cały komplet do compacta w dobrym stanie i cenie, a nie chcę różnic przód/tył.

Edytowane przez Sopp
Kupię komplet felg styling 270
Opublikowano
Śledzę aukcje na bieżąco ale jedyne w dobrym stanie to te czerwone przewijające się cały czas. Najchętniej dopasowałbym przednie sporty do tylnej kanapy ale nie wiem czy takie w ogóle produkowano stąd pytanie. Przymierzyłem się do sportów i bez dwóch zdań są lepsze od moich normalnych ale nie rewelacyjne jeśli chodzi o trzymanie boczne ( w porównaniu do np. Laguny II GT jest biednie). Te które mam w tym momencie są autentycznie w idealnym stanie zatem wstawianie zniszczonych sportów albo ich obszywanie to trochę strzał w kolano.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Orientuje się ktoś, czy fotele z M3 E46 pasują do innych E46 bez przeróbek?

Edit.

Gdzieś przeczytałem, że w przypadku foteli elektrycznie ustawianych i podgrzewanych wystarczy dodać jeden kabel + żeby ustawianie działało (z pewnymi ograniczeniami) a jak wygląda kwestia podgrzewania? Potrzebny jest tylko panel z przyciskami czy jakieś inne rzeczy?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

były takie i nawet brzydsze środkiem.

http://www.realoem.com/bmw/diagrams/g/b/130.png

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Silbergrau jak będziesz mógł zrób proszę zdjęcia tego katalogu. Zdjęcie z pierwszego posta jest poglądowe, u mnie takiego chlewa nigdy nie uświadczycie.

W tym momencie mam na oku fotele z M3 więc pytanie czy pasują PnP? Pete możesz opisać ten rysunek który wrzuciłeś?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
musisz mieć grzane fotele wiązkę elektryczną i panel

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały