Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktoś może podpowiedzieć jak włączyć funkcje dvd podczas jazdy ? Próbowałem NCS- em ale nie udało się . Czy da się to zrobić NCS gdzie tego szukać ? A jak nie to jakim oprogramowaniem czy interfejsem ?

Opublikowano

Robisz to NCS-expertem, poszukaj w konfiguracji cic-a, funkcja zmiany prędkości na pewno rzuci Ci się w oczy.

Znając życie na tym forum Ci nikt nie podpowie ponieważ nie zarobi.

Jak za 2 tyg sobie nie poradzisz to napiszę Ci jaka funkcja zdezaktywuje ci kaganiec na dvd.

Emu nie kupuj, szkoda kasy i też nie wiadomo jaki syf kupisz, a jak jakiś nie wiadomo jaki chinol to auto może nie usypiać centralek i z aku będzie czerpać.

Opublikowano
No to może ktoś tutaj napisze w końcu jak to zrobić . W krk chcą za to 300 pln to jest nadużycie !! Dzieki za info poszukam ncs-expert i spróbuje . Jak cos odezwę się ...
Opublikowano
Dziękuje bardzo Panie Stanisławie !! Zrobiłem i ciesze się oglądaniem w czasie jazdy . Pozdrawiam Serdecznie .
  • 1 rok później...
Opublikowano
Witam, poszukuję osoby/firmy, która odblokuje mi oglądanie DVD podczas jazdy w moim BMW X5 F15 system NBT, proszę o kontakt chętnie podjadę jestem z Opola często bywam w Warszawie, Wrocławiu i Katowicach