Skocz do zawartości

Kupno BMW E39 2.0 kombi, automat, 99r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Otóż mam zamiar kupić po okazyjnej cenie BMW E39 2.o automat. I o to moje pytania i prosiłbym o pomoc:

-jak sie sprawuje ten samochód z tym silnikiem?

-jakie jest spalanie i czy warto wkładac w niego gaz i jak go trawi?

-jak sie jeździ automatem w tym modelu? jeszcze nie jeździłem automatem i jestem ciekaw jak sie sprawuje.

Pytania może są banalne, ale stwierdziłem, że sięgnę po radę klubowiczów bo pewnie jesteście nieźle ogarnięci w temacie.

Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego zapoznaj się z tematem znajdującym się troszkę wyżej i dopiero później ewentualnie zakładaj nowe posty.
Opublikowano

Moim zdaniem 2.0 w E39 jest ciut za mały. Do tego automat to autko będzie jeździło, ale bez większych rewelacji. Nie wiem czego będziesz oczekiwał od auta :D Automatów się nie bój. Jeżeli skrzynia nie była katowana to będzie jeździć na pewno. Co tu pisać. Wygoda po prostu. A po drugie masz wyżej temat "planuje kupno E39 proszę o opinie i pomoc w wyborze''.

Edit: Kolega Sołtys mnie wyprzedził :D

Opublikowano
Czytałem temat wyżej, ale mi konkretnie chodziło o ten automat :) jak on sie sprawuje w tych samochodach.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Moje zdanie.

2,0 kombi i automat w gazie to zbyt wiele.

Ja bym nie brał.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!