Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sąsiedzi mieli co gadać

Typowe w polsce. Tylko kogo to obchodzi?

A tak wracając do meritum to są ludzie bogaci i dla nich bejca to tylko kolejny samochód i mniej zamożni dla których bunia to spełnienie marzeń i to właśnie oni są przerażeni cenami napraw.

No wlasnie i ja sie do nich zaliczam, stety, niestety. I dlatego taki post bo czasami czlowiek ma za duzo mysli. Ale jeszcze raz dziekuje.

318D E91 N47 Touring 2008r.
Opublikowano
Nie martw się na zapas. Doskonale Cię rozumiem.

Koledzy dobrze podpowiadają, serwis olejowy, filtry, nie katować na zimnym, ostudzić po ostrej jeździe i radość z jazdy.

E Widać że chłopak za bardzo nie miał do czynienia z dieslem :D

Opublikowano
Ja na samym poczatku ciagle mialem obawy ze mi go ukradna ;)

Ja też, codziennie wieczorem odwiedzałem garaż i sprawdzałem czy tam stoi :mad2: :mrgreen:

Ale to mija z czasem :8)

Opublikowano

No to widze, ze wiele osob ma podobnie to dobrze, mowilem zonie to sie ucieszyla, ze nie tylko ja mam taka szajbe. Teraz raczej minelo ale wczesniej to kilka razy w dniu bywalem w garazu :mrgreen: Blokady tez pozakladalem. Mimo wszystko staram sie go miec pod okiem i np. gdy w wakacje bylem w gorach wzialem pokoje z garazem :D (do ktorego tak btw kilka razy podczas 10 dniowego pobytu zagladalem czyli nie do konca mi minelo :mrgreen: )

Ale to juz bardziej kwestia osoby bo wiem, ze sa tacy, ktorzy parkuja byle gdzie i w ogole nie mysla o tym, ze moze im ktos ukrasc itd. zero stresu.

Opublikowano

Koledzy wlasnie dla takich ludzi jak Wy stworzono Auto casco :cool2: !

wiadomo ,ze nie cala suma bedzie zwrocona w przypadku kradziezy, ale za to mozna spac spokojnie a nie latac do garazu 5 razy dziennie :mad2:

S

Sorry za ortografie - niemiecki windows :)

http://images.spritmonitor.de/519278.png

Opublikowano
Koledzy wlasnie dla takich ludzi jak Wy stworzono Auto casco :cool2: !

wiadomo ,ze nie cala suma bedzie zwrocona w przypadku kradziezy, ale za to mozna spac spokojnie a nie latac do garazu 5 razy dziennie :mad2:

S

Powoli wyrastasz na tym forum na eksperta od dobrych snów :arrow:

Ja jestem zdania ,ze lepiej zminic i spac/jezdzic spokojnie, a nie liczyc na szczescie :cool2:

Najpierw zmieniasz łańcuch, żeby lepiej spać, teraz innym radzisz na rzekomą bezsenność AC :mrgreen: Za takie rady dziękujemy :shock:

Najwidoczniej nie rozumiesz na czym ta dyskusja polega...

Opublikowano

Autor tematu zbieral na auto dlugo i jest to jego marzenie to to co dostanie z ac to sa popluczyny, zrozum, ze on o tym aucie marzyl i pewnie jak inni np., ja przywiazuje sie do aut co mu da wyplata z ac? Owszem trzeba je miec ale dla mnie to dwie inne sprawy , w zadnym wypadku ac nie daje spokoju ja juz na starcie mam strate min 6k bo o tyle drozej kupilem auto od ceny rynkowej (niestety handlarze psuja rynek i ceny srednie) + przy wyplacie ubezpieczalna na bank cos utnie i tyle dostaniesz...

Mysle, ze te akurat auta w wiekoszsci jednak kupuja ludzie z pasji. AC moze dac spokoj jak kupujemy (za przeproszeniem) byle tanie gowno, ktore ma dowiezc z pkt a do b, jak ukradna kupie nastepny i tyle oczywiscie tez pod warunkiem jak ktos sie nie przywiazuje do aut a sa tacy bo mozna miec tanie a tez go lubic/przywiazac sie. Znam tez wlasnie takich dla ktorych auto to tylko transport i tyle, zero przywiazania.