Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam pytanie czy jest możliwość właczenia jakoś zapalania swiateł po otwarciu z kluczyka , mam e-90 przed liftem bez ksenowów oraz druga sprawa czy można włączyć jakoś w komputerze światła do jazdy dziennej

Pozdrawiam

Opublikowano

polecam porozmawiać z prmax-em.

to pierwsze -chyba można

to drugie -można

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano

... możliwość właczenia jakoś zapalania swiateł po otwarciu z kluczyka

jakie światła masz na myśli, kierunkowskazy? Możesz uruchomić kierunkowskazy podczas otwierania/zamykania, jak również światła Welcome Light.

... druga sprawa czy można włączyć jakoś w komputerze światła do jazdy dziennej

Bez iDrive tylko przez kodowanie

Opublikowano
Wszystko zależy od Twojego sterownika FRM, czy daną funkcję obsługuje. Zapalaniem ringów podczas otwierania drzwi odpowiada funkcja Welcome Light. Z tego co mi wiadomo funkcję tą można było zakodować w E90 od rocznika 2007.
Opublikowano

Dla Welcome Lights musisz mieć co najmniej FRM2, wychodziły w e90 od 03.2007.

Jeśli nie masz to wystarczy dokupić sterownik i zakodować go do auta. Robota dość prosta, prawie plug and play.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Nie wiem czy jest to u Ciebie i czy wystarczy ale u mnie po wyjeciu kluczyka jak błyśniesz długimi to są pewnien czas włączone a czas można ustawić w kompie.
Opublikowano
Nie wiem czy jest to u Ciebie i czy wystarczy ale u mnie po wyjeciu kluczyka jak błyśniesz długimi to są pewnien czas włączone a czas można ustawić w kompie.

Mówisz o "follow me home", a nie o "welcome lights".

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką