Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziękuje bardzo za linki jest to dość szczegółowo opisane ,moją dobrą stroną jest mechanika z elektryka idzie mi gorzej a mój piec wymaga oględzin ,mam pytanie jeszcze odnośnie dołożenia sterowania do webasto na ogrzewanie postojowe ,czy ktoś się bawił ,w pomorskim za taka opcje krzyczą od 1500do 2000tys ,pozdrawiam
Opublikowano
Ja sam sobie zrobilem zdalne sterowanie radiolinią za 99 zł i troche kabelków ,przekaźnik razem koło 150 zł ,pod warunkiem że twoje webasto nie odłaczając żadnych kostek po podaniu +12V na pin 1 wystartuje i przejdzie cały cykl pracy :)
Opublikowano
to zes mnie zaskoczł a co potrzeba do takiego przerobienia rozumiem ze jestes w tym temacie dobry i co jesli po podaniu na 1 pin ieprzejdzie tejgo cyklu
Opublikowano
Ustal przedewszystkim czy piec dziala prawidlowo. Jesli tak to wtedy mysl o rozszezeniu jego dzialania. Piec mozna zdiagnozowac komputerowo.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.