Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najważniejsze że przebieg ma poniżej 200 więc pewnie się szybko sprzeda. Z przebiegiem powyżej 300 auto w tym kraju jest na 99/ nie sprzedawalne. Jedną z niewielu osób która była by w stanie kupić auto z ori przebiegiem jestem ja :norty: .

Najlepsza z tego jest treść ogłoszenia:

,,Auto w idealnym stanie technicznym, nie wymaga wkładu finansowego, bardzo czysty i zadbany.''

oraz końcowa część ogłoszenia

,, automatyczna skrzynia biegów- uszkodzona ''

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano
I "od kobiety" to jest istotne, a nie jakaś tam uszkodzona skrzynia :mrgreen: A tak na poważnie, byłem w Gnieznie dwa razy, raz oglądać coś dla siebie, a pózniej z takim jednym narwańcem. Oczywiście dwa auta i dwa trupy, cociaż na zdjęciu wyglądały tak jak ten. Pierwszy raz byłem tam 15 lat temu, drugi 2 lata temu. Większość tych komisów funkcjonuje do dzisiaj, więc jakoś dyszą. Powinien być ogłoszony konkurs pt. "Kto pierwszy kupi auto z niekręconym licznikiem i w takim stanie technicznym, aby wrócić bezpiecznie do domu" :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
na pewno ma świetny stan techniczny jak stoi :) i opis, że nie wymaga wkładu.... w sumie jak ktoś nie chce jeździć to skrzyni nie musi naprawiać. Może ktoś kupi tylko po to aby postawić przed domem/blokiem aby sąsiadów powkurzać :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Oczywiście miły pan z Gniezna powiedział że to jego ktoś oszukał na przebiegu i dowiedział się o tym po fakcie :mrgreen: auto kupione od I właścicielki więc to pewnie ta pani okazała się taka nie teges... :mrgreen: :mad2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale niezle, w niecale 9 lat zrobili ponad 300 tys km benzynowym kabrioletem.... a ludzie wierzą że diesle w tym wieku mają 150 tys km, a takie powyzej 200 tys km trafiają się rzadko...
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • 9 lat później...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

13.07.2013 Naprawa 322534 km

Dobrze, że teraz jest informacja o korekcie w ogłoszeniu.

Nie wiedziałem,że E46 maja tak drogie poduszki :)

" W ubiegłym roku dowiedziałem się że podlega akcji serwisowej Bmw na poduszki powietrzne kierowcy i pasażera i po wizycie w serwisie okazałe się że były oryginalne co oznaczało że podlegają wymianie i zostały wymienione na nowe:) Koszt ok 6000tyś.i można to zweryfikować w BMW."

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie wiedziałem,że E46 maja tak drogie poduszki :)

" W ubiegłym roku dowiedziałem się że podlega akcji serwisowej Bmw na poduszki powietrzne kierowcy i pasażera i po wizycie w serwisie okazałe się że były oryginalne co oznaczało że podlegają wymianie i zostały wymienione na nowe:) Koszt ok 6000tyś.i można to zweryfikować w BMW."

6 milionów... :mad2: :mad2: Chyba sam Jarosław na nich sypiał...

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ja to bym powiedział nawet więcej! Nie wiadomo ile to kosztuje, bo nie wiadomo co oznacza "tyś". :lol:

Nawet gdyby to były grosze to i tak wyszło 60000zł ;) Może warto kupić tę E46 dla samych poduszek?

Opublikowano
Ja to bym powiedział nawet więcej! Nie wiadomo ile to kosztuje, bo nie wiadomo co oznacza "tyś". :lol:

Nie wiadomo też o jakiej walucie mowa. Może to być np. 6000 tys trytytek.