Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z moja e90. Problem polega na tym ze nie moge zlokalizowac tarcia, obcieranie z tylnej czesci auta, tarcze, klocki, reczny wymienione. Gdy auto jest na podnosniku kola nie wydaja zadnego dzwieku. Dzieje sie tylko tak przy powolnej jezdzie, nie ma znaczenia czy jest na luzie czy na biegu. Czy ktos mial moze podobny problem? Dzieki!!!
Opublikowano
Ja tak miałem tylko u mnie okazało się że to jednak opona obcierała o nadkola . jak stałem nie byłem w stanie tego zlokalizować , dopiero jak się nadkole przetarło byłem pewien że w tym tkwi problem .
Opublikowano

jesli masz drugi komplet felg (zimowki?) to moze jednak przymierz na probe zeby te nadkola definitywnie wykluczyc? tym bardziej jesli newralgiczne elementy wymieniles i sa sprawne

przychodzi mi do glowy jeszcze lozysko jesli by to bylo tylko z jednej strony, choc w tym wypadku im szybciej jedziesz tym powinno byc glosniej

Opublikowano
Witam problem chyba rozwiazany. Zalozylem na prawa strone przod i tyl inne kola i jest ok. Ciekawi mnie tylko dlaczego wlasnie z tej samej strony opony by tak szumialy. Dodam ze opony to run flaty.
Opublikowano
Mi dawały popalić osłony tarczo bębnów czasami jazda na wprost mała prędkość lub jazda po rondzie efekt podobny do łożyska tylko bardziej metaliczny. Osłony były powykrzywiane przez zmianę kół, koło przeważnie ląduje na osłonie przy zmianie :mad2: .