Skocz do zawartości

E60 uchwyt na napoje / alternatywa ich braku w oryginale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Na wstępie napiszę że tak wiem wiem że ten temat był wałkowany x razy na tym forum itp ....

ale niestety jestem posiadaczem bmw bez uchwytów na napoje i doszedłem do wniosku że wymiana deski itp ... żeby to miało ręce i nogi jest jeśli chodzi o uchwyt nieopłacalne ...

Piszę czy może ktoś ma jakiś uniwersalny u siebie zastosowany który nie wygląda jak wiejski tuning

najlepiej jak ktoś wrzuci jakieś foto jak to u niego wygląda i jak się użytkuje ..

Niby głupia rzecz a w trasie jej brak doprowadza człowieka zagotowania ...

Opublikowano

Wygląda super

Możesz wrzucić fotkę z boku jak to wygląda oraz jak wygląda bez kubka ( bo rozumiem że jest zdejmowany )

• 2 lata później...
Opublikowano
a skąd ta pewność?może w tym modelu od którego pochodzi to nie do fotela ale w e60 na to w tunelu miejsca nie ma,po za tym mocując go do tunelu musiałby być w najdalszym punkcie do jakiego sięga fotel bo inaczej by go ze sobą zabrał podczas przesuwania a na zdjęciu wygląda jakby był przy fotelu.