Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki mały problemik dotyczący paru podzespołów mojej buni :)

Zacznijmy od tego:

Uszczelka pod wydechem - całkowicie nowa lecz po przejechaniu 300km jak by sie odkleiła i silnik chodzi głośniej ewidentnie od strony przykręcenia wydechu do silnika - czym to "na amen" podkleic?

Następnie feralne szyby - mam pogięty podnośnik od strony pasażera i nie mam pojęcia jak bezpiecznie go wyprostowac - może jakies rady ewentualnie blisko Rudy Śląskiej ktoś się podejmie tego zadania?

Nastepnie spinki tapicerki po zdjęciu boczka połowa spinek zostało w otworach bo ten czarny plasticzek sie odkleił od boczku i został w blasze - czym to podkleic bo kropelką nie daje rady

Następnie przepływomierz - kupic nowy czy oddac do jakiejs regeneracji

Dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam

Opublikowano
Odnośnie uchwytów spinek to ja podklejałem klejem do tapicerki.Klej kładłem na dwie części i łączyłem ze sobą po czym do okoła smarowałem uchwyt klejem dla pewności,że nie puści-trzyma już dwa lata prawie.

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

Opublikowano
raminia od szyb nie wyprostujesz raczej, cieka sprawa tam z nimi jest, co do boczków i spinek to ja czyscilem grubym papierem np40 boczek i plastik odtłuszczałem i silikon do szyb, sciagałem pozneij dwa razy boczki i bylo OK