Skocz do zawartości

e46 modul komfortu zresetowany przez CARSOFT POMOCY !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, bawiłem sie dzis Carsoftem, chciałem usunac inspakcje olejowe i przez przypadek musiałem zresetowac funkcji komfortu w samochodzie , szyby sie nie domykają automatycznie , nie dociągaja sie po zamknieciu drzwi no i dach nie chce sie składać !!!

POMOCY !! co mam robic ...moze ktoś ze śląska ogarnia temat ?

Opublikowano
Wiedza i sprzet kosztuje niestety.

Chyba u ciebie bo nic nie zrobisz za darmo Laptopa ma każdy NCS Expert jest do pobrania z sieci jak to zrobić też instrukcje na forum oraz na youtube oprócz tego allegro diagnostyka kodowanie

250 zł śmiech na sali nabijajcie kesz mobil klimat i nie zapomnijcie ich pochwalić w polecanych warsztatach. Od tego jest forum jedni piszą w zrób to sam i dzielą się wiedzą a inni biorą za to konkretny kesz. Polska to kraj absurdów a polacy jacy są to wiadomo.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wiedza i sprzet kosztuje niestety.

Chyba u ciebie bo nic nie zrobisz za darmo Laptopa ma każdy

Zapomniałeś dodać, że u nas wszyscy są fachowcami w każdej dziedzinie, jak trzeba to kafelkują ale też i się sami leczą bo każdy jest przynajmniej lekarzem pierwszego kontaktu, mechanikami samochodowymi /jak widać z mizernym skutkiem/, murarzami, elektrykami dobrze, że na pilota trzeba mieć uprawnia bo strach wsiadać do samolotu. Polak potrafi. :duh:

Opublikowano

Nie rozumiem oburzenia. Instrukcja jak zakodowac taki modul jest na forum wiec zainteresowany mogl zrobic sobie to sam. Wolal jednak pojechac do warsztatu.

Wiec warsztat dobry skoro zrobil to od reki.

Opublikowano
powiem tak, co z tego ze na forum jest napisane..nie mam mozliwosci uruchomienia ncs-a(problemy z ins.instalacji inpy), fakt ze Auto bylo otwarte cala noc tak mnie przerazal ze juz nie moglem czekac az sie naucze ..programowac..jedno jest pewne teraz zaczne sie uczyc na e36..ktore bedzie krolikiem doswiadczalnym..
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie rozumiem oburzenia. Instrukcja jak zakodowac taki modul jest na forum wiec zainteresowany mogl zrobic sobie to sam. Wolal jednak pojechac do warsztatu.

Dokładnie, szczególnie, że inspekcję można skasować bez użycia kabla i komputera.

Opublikowano
Trzeba bylo do dziqska uderzyc, on chyba na slasku programuje. Moze by bylo taniej, a do tego wytlumaczyl by co zle zrobiles :D
Opublikowano
Dzikusek jest z Jeleniej Góry. U nas zapłacił byś mniej niż połowa tej ceny. Nieźle cię skasowali :-)
Opublikowano

wiem jak kasowac inspekcje bez kabla a za pomoca licznika , ale niedziala przycísk do resetowania dzienoego przebiegup:/

jak widac, niem ma nikogo na slasku kto to ogarnia. . .