Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam was wszystkich. Kolega z Kanady mówił mi niedawno , że można tam dostać samochody powypadkowe w bardzo niskich cenach. Wiadomo, niższe opłaty przewozowe itp. Teraz pytanie do was. Ile mógłaby wynieść ostateczna cena takiego BMW x6 sprowadzonego z ameryki 2012-2011 rok. Na allegro są oferty takich samochodów np. http://otomoto.pl/bmw-x6-C29857653.html za 35 tysięcy. Pytam was bo chciałem się dowiedzieć czy samemu można zrobić remont takich samochodów. Skąd brać części i ile takie części kosztują. Pozdrawiam
Opublikowano

Nikt za Ciebie kosztorysu nie zrobi,bo jak auta nie mana miejscu tonie widać co jest uszkodzone.Możesz mieć szczęście albo wielka mina.Ja bym się w powypadkowe nie bawił,zwłaszcza z USA gdzie nie wiesz co jest grane.Na foto często mi się wydawało,że tu się puknie tu stuknie i pociągnie a na żywo zawracałem na pięcie.

Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
poza tym raczej na koło postawiony do sprzedania.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Witam was wszystkich. Kolega z Kanady mówił mi niedawno , że można tam dostać samochody powypadkowe w bardzo niskich cenach. Wiadomo, niższe opłaty przewozowe itp. Teraz pytanie do was. Ile mógłaby wynieść ostateczna cena takiego BMW x6 sprowadzonego z ameryki 2012-2011 rok. Na allegro są oferty takich samochodów np. http://otomoto.pl/bmw-x6-C29857653.html za 35 tysięcy. Pytam was bo chciałem się dowiedzieć czy samemu można zrobić remont takich samochodów. Skąd brać części i ile takie części kosztują. Pozdrawiam

Nie, no ja Cię proszę, zejdź na ziemie.

Cena tego będzie oscylowała w ok. 100.000 zł + koszty sprowadzenia, remontu.

Jak się nie miedzi to się w domu siedzi...

Ale cóż - pomarzyć może każdy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
i... sprzedał z zyskiem :mrgreen:

Jako igłę lalkę nic nie puka nic nie stuka :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
...nic tylko lać paliwo i jeździć panie :wink:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały