Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem kontrolka poduszek w E 39 525 TDS z 1996 roku niestety cały czas mi sie ona świeci dowiedziałem się ze moze to byc problem jakiegos czujnika lecz jak go nalesc a moze jest wina czegos innego?? Czy ktos zna kogos kto podlaczylby mi kompa i powiedzial co mam wymienic serwis niestety za sprawdzenie chce dosc drogo - jestem z Tomaszowa wiec w okolicach bylbym wdzieczny - tylko poleccie kogos takiego aby mi nie spalil auta jak jeden koles mojemu koledze. A moze macie jakies ciekawe fele alu do e 39 16 calowe.

Pozdrawiam Ernest :cool2:

Opublikowano
Moze byc mata w fotelu tak jak kolega pisze lub wtyczka pod fotelem,ale bez kompa nie wykasujesz błędu.

Pozdro!!!!!!!!!!

Sa tam jakies wtyczki pod fotelami rzeczywiscie - jeden spec mial jakiegos kompa wykasowal mi kod ale on po godzinie wskoczył na miejsce - czy ta mate się wymienia czy coś z nią robi gdzie to sprawdzić?

Opublikowano
Może być mata, może być napinacz pasów - dlatego wskoczyło z powrotem - gdzies coś może nie stykać i jak ruszyłeś to błąd się pojawił - ale nie kasuj tylko na kompie ale niech zaczyta błędy i niech Ci powie co jest nie tak.
http://www.maszty-flagi.com/bmw/E39_forum.jpg
Opublikowano
Bez kompa nic nie zrobisz - strzelanie w ciemno - może być to co mówią koledzy a może być także sterownik poduszek który znajduje się w podłokietniku.