Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gratuluję wyników Panowie. A czym startował Waldek ze mu taką pojemność wpisali?

Ty lepiej zobacz jak potrafie powtorzyc czas ET+RT w ostatnim przejezdzie ;)

A wpisali mi duza pojemnosc bo narzekalem ze na baku do poznania ledwo dojezdzam :(

Szkoda tego deszczu, oprocz zabawy w postaci startow na 1/4 nie bylo co robic, a szkoda. Bo Panowie organizatorzy spisali sie na medal...

Tylko ta pogoda....:(

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Członkowie klubu
Opublikowano

Dotarłem na 18.30. Toronto-Monaco - super Trip :wink:

Panowie , swoim nowym cackiem nabytym na zlocie godzine wcześniej

jestem też na liście dla porównania za rok :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Z marszu 10 miejsce, zobaczymy za rok :cool2:

Opublikowano
Dotarłem na 18.30. Toronto-Monaco - super Trip :wink:

Panowie , swoim nowym cackiem nabytym na zlocie godzine wcześniej

jestem też na liście dla porównania za rok :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Z marszu 10 miejsce, zobaczymy za rok :cool2:

:shock: To pochwal sie, cos to kupil ze ci trzeba gratulowac ze wogole do domu dojechales?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Szkoda tego deszczu, oprocz zabawy w postaci startow na 1/4 nie bylo co robic, a szkoda. Bo Panowie organizatorzy spisali sie na medal...

Tylko ta pogoda....:(

Polemizowałbym.

Teraz trochę o minusach:

Nawierzchnia do 1/4 to tragedia. Nierówne płyty z pomiędzy których wystawały kępy trawy.

Jak popadało to robiły się tak śliskie że w butach można bylo się ślizgać.

Poza 1/4 naprawde nie było nic ciekawego do roboty - chyba ze ktos lubi rzucac mokrą oponą albo ciągnąć samochód jak w Strongmanach :).

Niby jakies BMW Dynamic Motors sie wystawiło - postawili F10 i F30 - zamknięte , popatrz ale nie dotykaj, BMW to nie auto dla plebsu :mad2: .

Gastronomia była w miarę ale i tak zabrakło grochówki i nie było się nawet jak ogrzać.

Ketchup do zapiekanek beznadziejny:)

Aut ogólnie było mniej niż 27 kwietnia - przynajmniej ja mam takie wrażenie. Napewno było mniej ciekawych aut.

Widziałem an wynikach 1/4 ze było jakies inne e93. Ktoś je widział ?:)