Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy ktoś miał do czynienia z takim pokrowcem z alcantary albo z "skóry" dobrze to wygląda w samochodzie? nie jest to wieś interesuję mnie to bo jak to ma wyglądać ok to czemu nie?

http://www.autopokrowce.eu/index.php/pl/bmw/bmw-e90-sedan-model-05-11-detail?showall=1#zawartość-kompletu

akurat na zdjęnciu jest wiocha mi by zależało na toffi i koniec?? bawi się ktoś z was w takie coś?

Opublikowano

Siostra ma tego typu pokrowce, w innym aucie (Octavia) ale wygladaja poprawnie. Kupowala zestaw oryginalnych pokrowcow na miare w salonie Skody (cenowo podobnie do tych co podales).

Pytanie po co Ci to jest - oryginalna tapicerka bmw jest wytrzymala i nie przeciera / nie niszczy sie przy normalnym uzytkowaniu. Jesli wozisz autem rozne brudne rzeczy i nie chcesz uwalic siedzen to ok. Jesli chcesz zmienic kolor tanim sposobem :-) to moim zdaniem koniecznie trzeba zobaczyc na zywo jak to wyglada. Sprawdz realoem i spytaj w ASO - wydaje mi sie ze bmw ma oryginalne pokrowce na siedzenia w sprzedazy.

Ja kupilem z allegro pokrowiec na samochod - niby "szyty na miare" ale daleko mu do dopasowania ori pokrowca na auto. Takze to "szyte na miare" to moze byc i w tym wypadky slogan.

Opublikowano
no w zasadzie te co mam w aucie to na prawdę nówki są bo w aucie tylko ja jechałem może raz kogoś woziłem a po co to chce właśnie do zmiany wyglądu bo mam standardowe obszycie i maży mi się jakaś alckntara skóra:P ale chyba jedna pokrowce to głupi pomysł.
Opublikowano
Jak chodzi Ci o zmiane wygladu to bym sobie odpuścił. Nie będziesz zadowolony bo po początkowej satysfakcji zacznie Ci przeszkadzac ze to "tylko" pokrowce i ze to mimo wszystko widać.