Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim :)

Samochód jest niesamowity :)

Generalnie opłacony już u panów Policjantów :P dobrze, że byli rozmowni, 30 km od domu.

Teraz pozostaje ją wypucować po trasie.

Seba dzięki! :)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gratuluje koledze, bo fure topową dorwałeś...

Mojego białego Bulldoga też przy okazji widziałeś...na parkingu Galerii Krakowskiej :8)

Opłacony...ochrzczony zatem :diabel_faja:

Back to the roots...
Opublikowano

Jasne, można się umówić :)

BTW. Mam małą prośbę, będę potrzebował założyć do niej bluetooth żeby działał telefon.

Może mi ktoś dać jakiś namiar gdzie mi to zrobią dobrze niedaleko Wawy? Seba chciał mi dać namiar w Krakowie no ale troszke daleko :(

Opublikowano

Kiedyś robiliśmy test

A7 3.0d 313 km

Kontra

F10 520d

Pomimo różnicy w mocy , jeździły 3 rożne osoby które na codzień jeżdżą miejskimi samochodami i każda z tych osob wybrała f10 bo jeździło sie lepiej " nie mowię tu o elastyczności silnika "

Wsiadasz , jedziesz

A w A7 sam miałem problem ze znalezieniem dobrej pozycji za kierownica

Miałem tez okazje pojeździć chwile M550d z boxem :-D i cieżko znaleźć drugie tak ciekawe auto

Wsiadając do BMW już na starcie chwytasz inaczej kierownice i chce sie ..... :-) a w A7 czułem sie jakbym płyną pontonem

Kwestia gustu . Według mnie ciekawe F10 powinno stać w Twoim garazu

Opublikowano

czy juz wymyslili polscy naukowcy jak zdjac ogranicznik predkosci w f10 ?

Kamil jezdziles m550d z tym boxem hartge czy cos innego ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jasne, można się umówić :)

BTW. Mam małą prośbę, będę potrzebował założyć do niej bluetooth żeby działał telefon.

Może mi ktoś dać jakiś namiar gdzie mi to zrobią dobrze niedaleko Wawy? Seba chciał mi dać namiar w Krakowie no ale troszke daleko :(

bimmerupgrades

kolega prmax z forum. Najlepszy w PL IMO

Opublikowano

Wada jest jedna ze nie czuć prędkości w tym samochodzie :-(

Za to czuc jak przesadzisz i sie nie zatrzymasz na czas :mrgreen:

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Celuj w F10 Audi A7 nie robi już takiego wrażenia jak było do roku na rynku, a właściwości jezdne jak na kanapie.
Opublikowano
Celuj w F10 Audi A7 nie robi już takiego wrażenia jak było do roku na rynku, a właściwości jezdne jak na kanapie.

No to jeżeli A7 nie robi wrażenia to F10 to już totalnie nie robi :D. Raczej wybrałbym fajne F10 niż fajne A7 ale uważam, że zwykła F10 to już taka bidna jest w porównaniu ze zwykłą A7 (mówię o wrażeniu z zewnątrz bo co do kanapy to się zgadzam :mrgreen:)

Opublikowano

Panowie gdzie mogę sprawdzić Audi po nr VIN?

Przewiozłem się dzisiaj A7.

Ku*wa jaki concord. Zakochałem się.

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano
Ciężko.. nie ma chyba takiego łatwo dostępnego dekodera jak do BMW.. sam z chęcią bym sobie rozkodował ale nigdzie nie ma. W ASO nie chcą nawet wydrukować bo to niby jakieś "poufne dokumenty" wg nich. Ja po sprzedaży E90 chciałem od razu F10.. ale fundusz był tylko na biedne 520d a wiadomo, że to nie auto. Audi dorwałem na pełnym wypasie, ale szczerze przyznam że choć przepaść dzieli A5 i e90 too lepiej czułem się w E90.. Jeśli trafi się fajna opcja wymiany z rozsądną dopłatą A5 na F10 530d z jakimś przyzwoitym wyposażeniem jakie mam teraz to nie będe się zastanawiał ani sekundy i wrócę do BMW bo to jedyna prawdziwa marka. Nie wygłupiaj się z A7 i szukaj F10 bo będziesz żałować.
Opublikowano

Gratulacje. Mówi się że człowiek z samochodu najbardziej cieszy się dwa razy, jak go kupuje i jak go sprzedaje… :wink:

Oby następne było lepsze :) Bo że będzie dopieszczone to nie wątpie :wink:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
Powiem tak moj wspolnik niedawno wymienil na A7 i ma mieszane uczucia... jezeli nie boisz sie benzyny to bym celowal w S7 jezeli juz Audi

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Karol , moze jakas E klasę polecisz :-D

hehehe o E klasie to ja się mogę chyba aktualnie co nie co wypowiedzieć :D

Generalnie to przyznam się, że troszkę się podkochuję w najnowszej C klasie, taka Ska dla ubogich :mrgreen:

A7 :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moze mnie wyśmiejecie ale dla mnie od f10 dużo ładniejsza jest f30 ;)

Masz racje - wyśmiejemy :mrgreen: