Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tak jak w temacie. Jeśli ktoś ma, walający się w garażu sterownik świec żarowych do modeli 2.0d, 3.0d (M47, M47N, M57N itp)to chętnie odkupię za "flaszkę" :) W razie wu kontakt na PW z opisem do jakiego silnika jest sterownik.

pozdrawiam

Piotrek

Opublikowano

Pewnie za 10flaszek...

Watpie czy znajdziesz jelenia

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano

naprawionych nie sprzedaje.. chce mieć chociaż jeden dla konkretnego modelu na wymianę żeby zrobić ją od razu a nie naprawiać po wyciągnięciu. Z tego względu chce mieć jeden na stanie żeby w razie wu dokonać szybkiej wymiany - wszyscy wiedzą jak popularna jest ta usterka

Watpie czy znajdziesz jelenia

Kto tu mówi o szukaniu jelenia? Chce żeby się zgłosił ktoś komu niepotrzebny jest niniejszy sterownik, ale kolega jest chyba mądrzejszy i woli sobie oprawić sterowniczek w ramkę, powiesić w przedpokoju, żeby codziennie przechodząc obok niego mógł sobie pomyśleć jakim jest cwaniakiem, bo nie dał się oszukać komuś kto mógłby z niego zrobić użytek (zaoszczędzając przy tym flaszkę).. bezsens...

Inne rzeczy na forach udaje mi się jakoś kupić i nikt nie robi problemów ze sprzedaży bezużytecznych rzeczy.

także proszę nie zaśmiecać tematu wypowiedziami nie związanymi z tematem

pozdrawiam

Piotrek

Opublikowano
No tak a te wymiany realizujesz za darmo..... proszę Cie :duh:

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano

Jest pewna różnica między SPRZEDAŻĄ, a NAPRAWIENIEM. Naprawienie jest o wiele mniejszym kosztem niż kupno nowego, do tego wszyscy którym naprawiłem sterownik są zadowoleni i nie narzekają że musieli zapłacić za wykonaną przez kogoś pracę - z tego co mi wiadomo to chyba normalne :shock:.

Jednak temat nie dotyczy tego więc proszę zakończ swoje refleksje :mad2: i nabijaj punkcików gdzieś indziej.

pozdrawiam

Piotrek