Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Od jakiegoś czasu mam problem z moją 118tką - dmuchawa i klimatyzacja przestały współpracować - na żadnym poziomie. Jedynie słyszę jakiś dziwny dźwięk przy uruchomieniu jej.

Dodatkowo dzisiaj wyskoczył mi błąd z poduszką powietrzną i niezapiętymi pasami - bez większego powodu - wszyscy pasażerowie mieli zapięte pasy poza pewnym ładunkiem na miejscu za kierowcą :-) Po ponownym uruchomieniu silnika niestety błąd nie zniknął.

W związku z tym poszukuję jakiegoś specjalisty z Łodzi i okolic, który mógłby rzucić okiem na te dwa problemy i nie skasował mnie za to jakoś bardzo. Byłbym wdzięczny za polecenie takiej osoby, lub zgłoszenie się takiej osoby :-)

Z góry bardzo dziękuję za pomoc!

Opublikowano
Tak z ciekawości, to już jest po gwarancji? Toż te auta dopiero od 2 lat produkują.
Opublikowano

A moze po prostu poluzowały się jakieś kabelki od poduszki i pasów (podobno to może być jeden kabel) i ktoś może mi podpowiedzieć gdzie tego szukać? :-)

Dzięki z góry.