Skocz do zawartości

auto po opuszczeniu z lewarka nie wróciło do pierwotnego poł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam po raz pierwszy uniosłem auto na podnośniku bo mam do wymiany zbiornik wyrównawczy, po spuszczeniu auta z podnośnika, a podnosiłem go od strony kierowcy, auto zostało krzywe czyli siedzi na prawym tylnym kole czy to normalne w aucie jest układ dsc
Opublikowano
Nie ale po powrocie do domu zaraz to sprawdzę :D t

No to masz odpowiedź :) Wymieniając koła przed zimą jak podnosisz z każdej strony samochód to później jak wsiądziesz to przed spuszczeniem ręcznego masz "pofalowane" zawieszenie :P Normalna sprawa.

Opublikowano
Mialem to samo, ale z tylnym prawym kolem, auto wygladalo jak X3 ;) po krotkiej przejazdzce wszystko wrocilo do normy, chociaz po tej akcji zauwazylem ze z tego amortyzatora ktory nie osiadl zaczal uciekac olej jednak wynikalo to po prostu chyba z jego zuzycia.
Opublikowano
autko spuściłem z hamulca jednak nie wiele to dało przejechać się nie dam rady bo dziurawy zbiornik wyrównawczy, zamówiłem już zamiennik w serwisie boscha za 180zł myślę że będzie pasował w poniedziałek wymiana, na wtorek tylne amorki sacha jak przyjadą poduszki i odbojniki plus parę drobiazgów z serwisu bmw no i olej motul 8100 x