Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak na moje oko luzik, trzeba być marudą aby sie czepiać... :norty: ok gałka jest plastkowa, a powinna być skórzana hehe. Wyposażenie masz w treśći ogłoszenia. Na przyszłość tu masz instrukcję jak samemu sobie rozkodować vin: viewtopic.php?f=44&t=182523

Jak na 10latka bardzo fajne autko

Opublikowano
Nasuwa mi się pytanie że może to być auto np zalane albo popowodziowe gdyż jak wszyscy wiemy w niemczech teraz troche ich pozalewało?
Opublikowano
Nasuwa mi się pytanie że może to być auto np zalane albo popowodziowe gdyż jak wszyscy wiemy w niemczech teraz troche ich pozalewało?

No tak teraz wszystkie sprowadzone beda po zalaniu i zadnych innych nie oplaca sie przywiezc, u nas sa super magicy w tydzien posprzataja wyszuszą i już, a niemądry sprzedawca wziął na siebie odpowiedzialność opłacając ją a nie sprzedając na niemca.. :mad2: :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Według mnie ciut za wcześnie jak na topielca. Tak szczerze jakbym teraz szukał e46 i znalazł taki egzemplarz to już bym siedział w aucie jadąc na oględziny. Każdy ma inne wyobrażenie co do 10 letnich aut, ale w tym przypadku naprawdę trzeba być ekstremalnym marudą aby sie czepiać. Gałka do wymiany za jakieś 280zł, ori dywaniki za jakieś 450zł i masz auto jak z prospektu
Opublikowano

Masz rację, kolego. Ludzie wymagają stan jak z salonu za 10% jego wartości początkowej. Ponadto e46 nie jest nawet fabrycznie dobrze/idealnie spasowane, patrz. błotnik-listwa ozdobna/przednie drzwi. Brać na oględziny do warsztatu i kupować, a jak nie to ...

http://img203.imageshack.us/img203/3686/premiumselection.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:norty: jakby to był nowy golf II za pół ceny to brałbym bez zastanowienia, ale takiego elektronicznego ustrojstwa to już bym nie chciał :wink:
Opublikowano
Na zdjęciach wygląda bardzo obiecująco ;) , oby mechanika była na dobrym/bardzo dobrym poziomie ;).
Opublikowano
Ogólnie auto w bdb stanie bezwypadkowe od nowości posiadało jednego właściciela w Niemczech.Przebieg potwierdziłem wysyłając meila do salonu któy serwisował to bmw i potwierdzili oni mój przebieg.Była wymieniona turbina dzięki temu auto jest bardzo dynamiczne co w połączeniu ze skrzynią 6cio biegową pozwoliło osiągnąć spalanie 4,3l na 500 przejechanych kilometrach.W aucie zauważyłem że ksenony słabo świecą a posiadam lampy zkw w których lubi wypalać się odbłyśnik( może ktoś mógłby polecić kogoś na pomorzu kto by się tym zajął?) oraz proszę o poradę czym najlepiej odświeżyć skóry?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Gratuluję zakupu bo autko bardzo fajne :cool2: Niestety obawiam się, że jak podliczysz spalanie z dystrybutora to już nie będzie tak różowo :wink: sam byłem zachwycony jak wracając po zakupie do domu BC wskazał spalanie poniżej 4l/100km :norty: niestety kłamał, ale tak czy siak 320d spala mało - w trasie realnie mniej więcej tyle co yaris 1.0

Nie znam sprawdzonego sposobu na odświeżenie tej tapicerki. To nie jest skóra tylko plastik :wink:

Pozdrawiam

Opublikowano

hehe dzięki za rady.Zapomniałem dodać że auto jest bezwypadkowe i te naklejki z reflektorów z 2003 są oryginalne.Wszędzie czujnik pokazywał w okolicach 76um natomiast w drzwiach kierowcy poniżej klamki pokazywało w okolicach 270um i tylko w tym jeddnym miejscu coś się mogło dziać co mnie bardzo cieszy gdyż bardzo ciężko znaleźć auto 10 letnie w takim stanie i co najważniejsze jeszcze w Polsce tym bardziej że sprowadzone więc wycieczka 500 km w jedną stronę się opłaciła mimo że nie miałem nadziei że zakupie.Dla ciekawostki dodam że auto pochodzi z Dingolfing gdzie mieści się największa fabryka BMW tj. 80 km od Monachium :)

pozdrawiam