Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zawitała w moim aucie czarna nerka i zastanawiam się teraz nad zmianą kierunkowskazów na dymione.

Co polecacie?

- Wydać dużo więcej kasy i kupić dymione kierunki DEPO

- Kupić folie do dymienia termokurczliwą

- Kupić spray do dymienia

Do tego oczywiście chromowane żarówki kierunków.

btw... co z tylnymi lampami?

Obecnie wygląda to tak (wiem że muszę pomalować na czarny mat to mocowanie za nerką i zmienić listwę ramki rejestracji na czarną):

http://img6.imageshack.us/img6/8586/nerki2.jpg

Opublikowano
Dużo więcej kasy ? No bez przesady cenowo nie ma tragedii przecież... Nie wiem jak folia ale jeżeli chodzi o spray to CI zdecydowanie odradzam ..Na Twoim miejscu dałbym więcej 'grosza' i kupił dymione kierunki ..
Opublikowano

ja w swoim mam każdy patent :) tylne światła dymione sprejem delikatnie, przednie halogeny dymione folią do lamp przednich, kierunki czarne z chromowanymi żarówkami :) ogólnie kazdy patent dobry.

Masz tu fotke przodu, halogeny folia, w odbłyśnikach krzyże, kierunki przezroczyste czarne ze srerbną zarówką. Jak chcesz lepsze foto to krzycz to cykne.

http://i.imgur.com/a48BEo2l.jpg

Co do malowania tej belki przed chłodnicą to podnosich maske, zastawiasz chłodnice kartonem i sprej czarny mat i już :)

szukam
Opublikowano

cleary fajnie wyglądają na aucie, ale pod drobnych przeróbkach (chodzi o zamaskowanie tej białej obwódki z kleju- wystarczy trysnąc trochę czarnym sprayem w szparę koło klejenia i jest lux :) )

aczkolwiek nowe wersje clearów są już chyba poprawione

w każdym razie wg mnie ładnie komponują się z lampa tworząc jakby całość.

ale każdy robi tak jak mu się podoba