Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Manolito77 wlasnie Twoj pomysl jest dobry tym bardziej dla mnei gdyz mam problem ze spryskami

tematu tu viewtopic.php?f=72&t=239316

pompa dziala tylko pradu w niej brak, nei chce mi sie dochodzic dlaczego, mialem połączyc obie ale wlasnie duzo plynu by szlo, i teraz mysle podlaczyc pod intensywne, w zasadzie tego tez nie uzywam bo tamta pompka padnieta ale moze prad w niej jest.

-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
Opublikowano
Jeszcze jedno pytanie odnośnie zbiorniczka na płyn, nie ważne jaki kupię każdy będzie pasował tak ? W sensie czy kombi czy sedan, oba będą pasowały ? Tylko że z sedana musi mieć 2 pompki a z combi 3 tak ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przód auta masz taki sam w obu wersjach, więc na 99% zbiorniczki są ze sobą zamienne.
Opublikowano

Zbiorniki kombi/sedan powinny pasować bez problemu. Jednak jak weźmiesz ten od kombiaka, który będzie miał miejsce na 3 pompki to będziesz musiał ten jeden otwór zaślepić. No chyba, że będzie tam pompka, która nie będzie podłączona do prądu i będzie tylko robiła jako taka "zaślepka" otworu. Chyba, że sobie ja podepniesz także jako pompkę na spryskiwacze szyby - będą wtedy pompować obie, czyli trochę mocniejszy strumień.

Pzdr.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nawet jak zostawi samą pompkę, to i tak musi ją zaślepić, bo płyn się przez nią wyleje :wink: