Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!Mam mozliwosc zakupu komletu siedzien (fotele,oparcie i tylna kanapa) ,pochodzi on z e36 compact.Co do przednich to wiem,ze jakos podpasuja po malych przerobkach,nie wiem natomiast jak to jest z tyłem.Pytam bo typ sprzedaje tylko w komplecie.Przerabiał to moze ktos z was?Pozdro
Opublikowano
Sam sobie odpowiedzialem na mojego posta.Fotele przednie pasuja bez wiekszych przerobek,tylna kanapa,takze (jest tylko ciut za dluga),problem jest z oparciem,ktore jest za szerokie.Jednak postaram sie jakos to upchnac.Jak tego dokonam zapodam foty,moze ktos kiedys sie zdecyduje na taka podmianke foteli.
  • Moderatorzy
Opublikowano
...Jak tego dokonam zapodam foty,moze ktos kiedys sie zdecyduje na taka podmianke foteli.

Chciałbym zauważyć że piszesz w dziale "Klasyczne E30" gdzie zależy nam na jak największej oryginalności tego modelu. Więc wsadzanie foteli od E36 raczej się temu nie przysłuży.

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
A to sory.Czyli moje auto juz nie jest juz klasyczne,ale sadze ,ze warto bylo,taki lekki powiew nowosc w starej e30,a pozycja kierowcy i pasazera o niebo lepsza,nawet od starych kublow(recaro :D ),naprawde polecam taka podmianke.pozdro
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Oczywiście...

Taka wymiana poprawi pewnie komfort. Poprawi być może nieco bezpieczeństwo. Ale takie E30 już od klasyka się oddala... :wink:

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano
Dokładnie - nie jest to już klasyk. Zamykam. Jesli ktoś chce pomóc - PW
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.