Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

padł mi dziś przełącznik od opuszczania szyb.

Widzę, że występują 3 rodzaje-żółty, zielony i czarny (od spodu).

Mam czarny....

Na allegro jest 1 (!), zamiennik w chorej cenie.

Te zielone wyglądają mi na podobne w sensie wtyczki.

Ma ktoś jakieś doświadczenie w tej kwestii?

Pyt. 2 :)

Jak w kompakcie rozbebeszyć konsolę środkową, bo żarówki podświetlające regulację nawiewu nie działają.

Książka obsługi jest tak lakoniczna....

Jakie tam żarówki siedzą?

Opublikowano

Pyt nr 2

Co do rozebrania wyciągasz radio z obudową, nie rozłączała bym kabli bo nigdy nie wiadomo co radiu odbije;)

Ściągasz pokrętła od nawiewów, tam są śrubki 2 jak sie nie mylę, rozkręcasz i po wszystkim.

Co do żarówek w temacie "Brak podświetlenia tarcz zegarów Compact" jest coś tam na ten temat:)

Pozdrawiam:)

Opublikowano
Pyt nr 2

Co do rozebrania wyciągasz radio z obudową, nie rozłączała bym kabli bo nigdy nie wiadomo co radiu odbije;)

Ściągasz pokrętła od nawiewów, tam są śrubki 2 jak sie nie mylę, rozkręcasz i po wszystkim.

Co do żarówek w temacie "Brak podświetlenia tarcz zegarów Compact" jest coś tam na ten temat:)

Pozdrawiam:)

Dzięki

Kurcze byłem przekonany, że to jakoś bardziej przytwierdzone jest :)

U mnie też ciemność, ino zapalniczka i przełączniki od szyb są podświetlone. A nawiewy to ciemność widzę :P

Radiu nie odbije bo mam radio niefabryczne więc spoko. Co najwyżej będzie trzeba stacje od nowa zaprogramować i godzinę :)

Zarowki do podswietlania konsoli w sedanie to T5 1.2W. W kompakcie powinny byc te same.

Powinny być-rozkręcę i zobaczę. Dzięki.