Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Członkowie klubu
Opublikowano (edytowane)
skoro taxówki już zabukowane to proponuję odświeżyc listę uczestników wyjazdu :)

1.

2.

3.

4.

.....

:cool2:

to sie wypisuje na razie

Edytowane przez Robi69
Opublikowano
glupie pytanie, nie mozesz tylko MUSISZ! :D

Daj znac skad jestes i jakie info potrzebujesz:)

Pozdr.

Waldek.

Tak naprawdę znam tylko termin wyjazdu i gdzie jedziemy :D

A info potrzebuje wszystkich skąd , jak , o której :twisted:

Jaki hotel - może uda się zabookować ten sam itd.

Marcin

Kielce

Opublikowano

No ta. Ja już 3 propozycje na priv na te taxi dostałem. Niedługo na allegro wystawie te wolne miejsce:)

Generalnie moje miejsce na razie czeka na karola lub kamila. Ale to jeden z nich musi mi potwierdzic 100proc że będzie a na razie takiego potwierdzenia nikt nie dał..:)

Opublikowano
skoro taxówki już zabukowane to proponuję odświeżyc listę uczestników wyjazdu :)

1.

2.

3.

4.

.....

:cool2:

to sie wypisuje na razie

nie zrażaj się tym, że taxówki już zajęte

zawsze można chwilę pokoczować przy budce skąd startują i pozaczepiać ludzi korzystajacych z Ring-Taxi, bo niektórzy jadą sami lub we dwie osoby (ostatnio jak byłem kilka takich kompletów widziałem)

więc jak zaproponujesz komuś te 75EUR myślę, że się zgodzi

a tak po za tym, to nie tylko dla Ring-Taxi warto tam pojechać, niesamowite miejsce :cool2:

• Członkowie klubu
Opublikowano

Wiem wiem , ale gonić 1350 km żeby postać koło toru to już lepiej na tripa jakiegoś 4-5 dniowego lepiej wyskoczyć :D

Co się odwlecze to nie uciece :)

Opublikowano
Wiem wiem , ale gonić 1350 km żeby postać koło toru to już lepiej na tripa jakiegoś 4-5 dniowego lepiej wyskoczyć :D

Co się odwlecze to nie uciece :)

No trip po alpejskich przełęczach aktualny :wink:

Opublikowano

A no to spoko, to w takim razie u mnie miejsce czeka na KoKoSa, ktory ma dac znac do konca tygodnia.

Jesli nie da - od poniedzialku czekam na 3ego pasazera ring taxi... jako ze nie chce na nikim zarabiac, to po prostu kto pierwszy ten lepszy... czy to tu w temacie czy na PW, bedzie mial wolne miejsce w Taxi.

Generalnie to u mnie wyjazd juz pelna para

- hotel na ring, JEST

- hotel w bolonii, JEST

- winety na autostrady, SA

- przejazdzka ring taxi, JEST

zostalo:

- zakupic bilety na wizyte w fabryce lamborghini.

- kupic miliony euro na wyjazd ;)

Opublikowano

Teraz tak kto jedzie na powaznie i potem chce sie wybrac na euro tripa niech zamowi !!VINETY!!

Ja jade przez szwajcarie (vineta roczna, ~130 pln)

Wlochy (via card za 50 euro - mam nadzieje ze starczy...)

Oraz austrie, vineta 10 dniowa, ~40 pln.

W sumie za vinety z wysylka zaplacilem 446 pln.

wszystkie kupilem tutaj: http://comeon.pl/winiety/

Chcialbym tez powiedziec ze zostaly dwa tygodnie do wyjazdu ciekawe ile osob pojedzie ;)

Jakby co miejsca w hotelu wciaz sa:

(26.07-28.07)

http://www.booking.com/hotel/de/dorint-am-nurburgring-hocheifel.pl.html?sid=2f6075b46322be238bc5bfcb01263422;dcid=1;checkin=2013-07-26;checkout=2013-07-28;srfid=5fd62b046f66b7dec9b4dc7b8f8bdbbe6b55798fX1

Opublikowano

:D sora za OT, ale 120 złych to się płaci za wyprawę naszą autostradą do Poznania i na zad.

te Szwajcary to nic głowy do interesów nie mają :wink:

znowu mam wrażenie, że Polacy są dym-ani na prawo i lewo.

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
A nie lepiej kupić winiety na granicy :?: Zawsze parę groszy taniej :wink:
Opublikowano

nie bo

- moze nie byc

- trzeba sie zatrzymac:)

- i dogadc: MEIN FUHER! I WANT VINETEN!!! (no i to moze byc trudne)...

Takto juz leza moje vinetki i z glowy ;)

Ale fakt, w PL autostrady drogie, ale we wloszech czy francji jest duuuuzo drozej ;)

Opublikowano

Waldek jak winiet może nie być ? Coś Ty się opił :lol: Jeszcze nigdy nie słyszałem żeby nie było, poza tym sam trochę jezdźe i zawsze są :wink:

To samo na bramkach we Włoszech czy Francji, karte dajesz pyk/pyk i jazda :wink:

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano

Tak jak wam pisałem :)

Jeszcze nie wiem, napewno nie pojadę na Stelvio i Trip po alpach bo zaliczylem to w zeszłym tygodniu. Z torem tez mam jeszcze dylemat, bo średnio z czasem a Paul Ricard we Francji odchaczylem.

Karol Ty lepiej zjaw sie jutro w Krk swoją E92 bo sie ostatnio kamuflujesz :mrgreen:

Waldek, Ty tez miałeś przyjechać ! Może jutro ?

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano

No to na sam RING jedź.

Ja się kamufluje!?

Ile razy już dzwoniłem do ciebie czy jesteś w Krk ze chce podjechac sie pochwalic eMka a ty zawsze w tym Bielsku ostatnio jesteś :P

Opublikowano (edytowane)

z winietami nie będzie najmniejszych problemów, mozna je kupić na stacjach benzynowych juz kilkadziesiat km przed granica kraju, w którym jest ona wymagana

.....już tylko i aż 2 tygodnie :8) :D , Karol, Kamil jedziecie w Alpy :?:

Waldek dostałeś już pocztą swój bilet :?: nie zapomnij go wziąć ze soba i wydrukowanego maila z potwierdzeniem daty i godziny odjazdu ///M5 :wink:

Edytowane przez damp21plbe