Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ma ktoś godną polecenia lakiernię gdzie profesjonalnie regenerują i malują alusy Wrocław/okolice ?

I co myślicie o tym by pomalować na czarno te alusy 16' do mojej białej perły ?

http://lh4.ggpht.com/-StRaskIBEEI/T2XY7Aa2jHI/AAAAAAAAAgE/TcMAewxE-lg/s380/bmwstyle255.jpg

Czy lepiej próbować sprzedać i kupić czarne inny model ?

Peace

Opublikowano
białe plus czarne będzie wyglądało dobrze, jeżeli chcesz zobaczyć jak będzie wyglądało na czarno kup jedną puszkę Plastidip ( 70zł) i pomaluj sam :o (kilka tematów niżej "felgi w 120 d" ja właśnie potraktowałem swoje 16 tą gumą w spray'u i jestem zadowolony). Jeżeli masz kilkanaście stówek na zbyciu to kup sobie nowe :)
Opublikowano
I zostanę w razie czego z jedną czarną ? ;d Przy zakupie ,, nowych'' nie będzie kilka stówek tylko z 2 tyś ;/ jeśli bym tych nie sprzedał. Z resztą jedna jest nibby leko skrzywiona na środku i zarysowana od krawężnika więc sam tego nie zrobię.
Opublikowano
jak Ci się nie spodoba to tą gumę zrywasz tak po prostu i masz dalej srebrną taka tego zaleta.
Opublikowano
pomalowałem na ten sezon, nic się jeszcze z nimi nie zrobiło guma się trzyma. Myłem na myjce ciśnieniowej i dalej jest ok. Ostatnio gąbką i też nic nie zeszło. Można po malowaniu je polakierować bezbarwnym i warstwa wydaję się twardsza. Sprawdzałem na plastikach Na ceneo ten model felg co mam, fabrycznie pomalowany na czarno jest 350 zł/szt 16 cali.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

www.ladnafelga.pl

Kolega Grzesiek, robią tego dużo i customowo, robiłem 3 komplety felg i wszystko tak jak chciałem, zadzwoń sobie do niego, mają bazę naprzeciwko TGG, Mc-Donalda na ulicy Legnickiej, łatwo znaleźć.

Jego numer: 697-589-983

Świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia.

Komponenty poliuretanowe do aut - zainteresowany ? pisz.