Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Dostałem pismo z BMW o akcji serwisowej w mojej szóstce, dotyczy ona akumulatora a dokładniej jego przymocowania i jakiegoś przewodu, umówiłem się już na spotkanie i dowiedziałem się przy okazji że moją bunie obejmuje jeszcze jedna akcja serwisowa dotycząca pompy wspomagania. Może wstawią mi nową :cool2: Więc polecam zapytać w ASO o akcje.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem już po dwóch akcjach serwisowych, przyjechałem na 10 i trwało wszystko do godz 16, opiłem się kawy i najadłem ciastek, długo to trwało ale przynajmniej wymienione zostały dwie rzeczy, dokładnie nie opiszę nazwy ''osłona klemy akumulatora która przechodzi z bagażnika gdzieś dalej'' i przewód przy pompie paliwa, coś takiego, nie mam papierów przy sobie więc niebawem zerknę w papiery i napiszę. Dowiedziałem się że w nowych szóstkach na akcjach serw. wymieniane są całe silniki :duh: w między czasie widziałem kolizję sześciu samochodów na przeciw aso, furkę umyli i oddali już w dobre ręce czyli moje :cool2:

http://imageshack.us/a/img856/3903/img0911rq.jpg

Opublikowano
Dlubali Ci w aucie a Ty nawet nie do konca wiesz, co teoretycznie wymieniali?? Czyzbys slepo wierzyl serwisowi i jego fachowosci??

No Limits With S2 Power

Audi S2 Coupe 414 KM 560 Nm, BMW 650i 367 KM 490 Nm, BMW HP4 193 KM 112 Nm :)

Opublikowano
Akurat tutaj mogłem spokojnie pić kawę i opychać się ciastkami. Wymiana osłony przewodu akumulatora na rozdzielaczu dodatniego przewodu akumulatora i przewód dochodzący do pompy paliwa. Akurat nie muszę wierzyć aso bo u nich nie serwisuje szóstki.
Opublikowano
Akurat tutaj mogłem spokojnie pić kawę i opychać się ciastkami. Wymiana osłony przewodu akumulatora na rozdzielaczu dodatniego przewodu akumulatora i przewód dochodzący do pompy paliwa. Akurat nie muszę wierzyć aso bo u nich nie serwisuje szóstki.

Nie rozumiem, jak akcja serwisowa to ASO a Ty piszesz, ze nie tam serwisujesz, to o co chodzi?

No Limits With S2 Power

Audi S2 Coupe 414 KM 560 Nm, BMW 650i 367 KM 490 Nm, BMW HP4 193 KM 112 Nm :)

Opublikowano
Tony zadzwoń do aso i zapytaj, podaj vin i powiedzą Ci wszystko. s2power dokładnie tak, szóstkę serwisuje u speca w Pruszkowie a nie w aso a mimo to napisali do mnie żebym się stawił do jakiegokolwiek aso na tą akcję.