Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

problem jest nastepujący:

jak przejeżdżam po dziurach, lub łatach na drodze to słychać takie dziwne tręsienie, nie jest to stukanie, dudnienie, tak jakby coś w bagażniku luzem leżało.

podejrzewam tłumik ale na postoju ruszam i nic nie słychać zreszta tłumik to poprostu by stukał a tu coś dziwnie chałasuje

trochę grzebie przy swoim samochodzie i nie zauważyłem żadnych luzów, ale to tylko moja amatorska ocena - mogę się mylić

Może ktoś miał podobny problem lub wie co to może być

proszę o podpowiedź [/b]

WANTED
Opublikowano
Są nowe wymienione miesiąc temu.
WANTED
Opublikowano
może to nie być to ale u mnie też były tajemnicze dzwięki tego typu i było to ... luźna osłona ta która oddziela bak od tłumika :D . Mam nadzieję, że to będzie to
Opublikowano
ok Mirozet jak tylko będę miał chwilę to sprawdzę to, czytałem winnych postach, że to może być również brak zgrania między amortyzatorami i spręzynami bo mam jeszcze taki objaw: jak sobie ze zrywka ruszę to coś styło wali ale to jest zwykłe stukanie nie brzeczęnie czy jakoś tam
WANTED