Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , panowie mam powazny problem zatrzasnałem sobie kluczyki w bagazniku ,samochod zamkniety mam pytanie co zrobic zeby sie dostac do srodka , mysle nad wybiciem szyby tylko zastanawiam sie czy to cos da bo w sumie podłokietnik ma ale nie wiem czy pod nim jest otwor do bagaznika czy zabudowane blacha bardzo prosze o rady , jak cos to prosze pisac na pw czekam
Opublikowano
kolego poszukaj jakiegoś włamywacza samochodowego :D moja żona zrobiła tak samo lecz w E87 telefon 10m roboty stówka i odbyło się bez jakichkolwiek szkód :cool2:
Bayerische Motoren Werke
Opublikowano

gadaj z jakims chlopem co ma jakis warsztat, czesto maja komputer, podjezdzaja pare minut roboty i tak jak kolega wyzej mowi, 100-200zl.

szkoda wybijac szyby, bo pozniej nikt Ci w to nie uwiezy, i bedzie ze auto moglo byc bite jak zalozysz z innymi oznaczeniami..

koszt szyby, a otwarcia samochodu przez "speca" jest moim zdaniem ten sam.

zastanow sie dobrze :)

Opublikowano
Polecam skorzystac z zapasowego kluczyka. A jak nie masz takiego pelnego to chociaz z samego grotu. Ktorym spokojnie sobie drzwi/bagaznik otworzysz, a pozniej przyciskiem z kabiny otworz bagaznik.

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
Darth_Kaker jak założyciel tematu napisał
Witam , panowie mam powazny problem zatrzasnałem sobie kluczyki
więc chyba nie ma już zapasu :lol:
Bayerische Motoren Werke
Opublikowano

nawet jak wybijesz szybe to drzwi i tak nie otworzyzsz bo są powdójnie ryglowane

mozna wywiercic malutki otworek w pewym miejscu i otworzyć bagaj :)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano
kolego nie wybijaj zadnej szyby ,, chetnie pomoge no chyba ze juz posypalo sie szklo::):): mialem to samo pare miesiecy temu jeszcze w nocy pos super marketem
Opublikowano
Napiszczie tutaj ten sposób, bo jestem przekonany że się przyda :)

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
tylko na priwat bo to raczej nie na forum takie rzeczy , wyslalem i napisalem koledze co i jak , choc zladziejaszki pewnie znaja wszystkie takie sposoby ....
Opublikowano
ok dziękuje za odpowiedz , choc troszkę mnie to przerazilo ,dzis przyjedzie gość od tego typu problemow z tego co mowil mi przez telefon skasuje mnie na 120 zl