Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Schowek kierowcy jest zamknięty u mnie na stałe za pomocą wkręta. Macie jakieś patenty na dorobienie "zamykania"? Myslałem o doklejeniu plastiku od góry, ale nie do końca mnie to przekonuje. pozdrawiam

Dokleić jednak nie ma jak, ponieważ plastik musiałbym dokleić w płaszczyźnie, w której są wkręty.

Opublikowano
Właśnie o takim patencie ostatnio myślałem, bo mam zamiar założyć CB :? Swoją drogą, po co zamykać schowek kierowcy, nie wystarczy zamykany po stronie pasażera :?: chyba, że jest uszkodzony i się otwiera, to może na rzepa :mrgreen:
A wszystko to przez REKINA ;-)
Opublikowano
Trzyma się "na stałe na wkręcie". Myślę o zamykaniu na magnes. Kupiłem już przykręcone. Na razie CB nie planuję.
Opublikowano
witam kolego,mam ten sam problem czesto mi sie otwiera w czasie jazdy denerwuje mnie to i tesz niewiem co z tym zrobic..
Opublikowano

Nie wiem jaki jest sens drutować, kombinować z magnesami itd jak na allegro te schowki są za 30zł :duh: a z tym wkrętem to już faktycznie ktoś miał fantazję :mrgreen: strach pomyśleć jakie jeszcze masz "patenty" w aucie jeśli poprzedniemu właścicielowi żal było wydać kilka zł i wolał wkręt...

Ja mam w tym schowku zamontowane CB, przytrzaskuję nim kabel od gruszki, więc ma przez to trudniej się zamknąć i mimo to nigdy nie otwiera się sam.

Opublikowano
Innych "patentów" nie ma, ten jest jedyny. Może i można kupić za 30 zł, ale są one w tragicznym stanie i nie dopasuje koloru.