Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

wczoraj w mojej e46 136hp turbo zaliczyło padake - niestety. sądząc po dźwieku wydawanym, to połamało łopatki. co poleciacie zrobić, bo nie mam zielonego pojęcia, tj. regeneracja uszkodzonego czy tez kupno jakiejś używki? jeśli regeneracja to gdzie w pobliźu wrocławia cos takiego mozna zrobić solidnie i za w miarę rozsądne pieniądze? co należy jeszcze wymienić/ sprawdzić, żeby nie było poźniej niespodzianek?

pozdrawiam, nowy forumowicz :p

Opublikowano

Witam

Dołączam się do kolegi pytania... Moje turbo nie padło tylko zaczęło puszczać olej na zewnątrz, czyli znaczy mi teren :( Oddawałem już je do regeneracji, i potem jeszcze składałem reklamację, czyli było robione dwa razy a nadal dzieje się to samo... Oleju leci dużo mniej niż przed regeneracją ale nadal troszkę kapie. Na mocy auto nic nie straciło. Myślę, że u mnie już tylko wymiana turbiny może pomóc? Szukam też dobrego serwisu w okolicach wrocławia.

Znalazłem we wrocku taki oto serwis:

REGENERACJA TURBOSPRĘŻAREK I MONTAŻ NA SAMOCHODZIE

53-012 Wrocław

ul. Wyścigowa 58

http://seria-3-e46.turbo-bmw.turbodynamica.pl/

Może ktoś zna ten serwis i mógłby powiedzieć czy warto korzystać z ich usługi?

Opublikowano
poziom usług jest najważniejszy, zrobić raz a dobrze a nie oszczędzać i robić co chwile... tylko aby skorzystać z ich usługi to musiałbym sam zdemontować turbo i do nich wysłać... albo zamówić zregenerowane i dać do serwisu niech mi tylko podmienią i pilnować aby nie założyli jakiegoś badziewia znowu czasem... dzięki za propozycję