Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jak wrazenia? Czujesz te dotatkowe 30+ koni?

Ja 25.05 jade do uzytkownika G-CS na program, obiecuje 15-20 koni, Ciekaw jestem czy uda sie AZ tyle ugrac i czy bedzie widoczna roznica...

Nagraj moze tez filmik 100-200...

Opublikowano

reakcja na gaz jest lepsza, według mnie opłaca się zrobić

lecz polecam zhamować auto przed i po na hamowni obciążeniowej , i ktoś kto pisze program musi uważać bo słyszałem o przepadkach ze po zrobieniu mapy zapalał się błąd silnika i cięło moc :(

Opublikowano

Powiedz jak ten plasti dip?Jak się zachowuje,widać jakieś ubytki,marszczenia?

Czy to opłacalne względem folii?jeśli możesz podeślij jaki koszt...

Opublikowano

jeśli chodzi o sam plasti dip na razie nic się nie dzieje myje ręcznie ale zdarzy się tez na myjce bezdotykowej

jestem zaskoczony jeśli chodzi o utrzymanie w czystości na samochodzie nie widać az tak brudu :shock:

koszt to ok 2000 z tego co się pytałem by okleić folia to mówili mi od 3500 do 5000

• 1 miesiąc temu...
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

w prostych słowach "guma w spreju" :wink:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Raczej tylko maty. Mam puszke tego i jestem w szoku jak przyjemnie sie tego uzywa (ja uzylem do pomalowania srebrnych wstawek we wlotach powietrza w zderzaku).
Opublikowano

tak, łatwiej niż folie, folie trzeba ściągać na ciepło (jak ktoś Ci spartoli sam proces nakładania folii to możesz odkleić ją razem z lakierem), tutaj widać, że plasti dip schodzi bardzo łatwo,tylko pytanie czy nie za łatwo i jak z wytrzymałością tego na dłuższą metę...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja już ściągnąłem plasti dip rzeczywiście szybko i łatwo się ściąga trochę czasu trzeba poswiecic na wyszyszczenie miejsc zapylonych i po ściągnięciu musiałem użyć Meguiar's Ultimate Compound ponieważ był taki bialy nalot

jeśli chodzi o zywotnosc oceniam tak na 3 miesiące

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
witam mi felgi w e90 wytrzymały ponad 7 miesięcy (myjki bezdotykowe i szczotki ) i było OK :cool2:
kaczka23