Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem z bagażnikiem w BMW e46, 07/2004 , 320d. Aczkolwiek problem polega na tym, że nie można otworzyć go pilotem przy kluczyku i ręcznie tzn. przyciskiem. Otwarcie może nastąpić tylko i wyłącznie za pomocą kluczyka czyli mechanicznie poprzez włożenie go i przekręcenie w lewo.

Proszę o niezwłoczną pomoc!

Pozdrawiam

viewtopic.php?f=69&t=117886

Opublikowano

Aha, dzięki wielkie kolego.

A i przy okazji, małe pytanko co do radia w tym samym modelu Bejcy. Mianowicie, po włożeniu płyty CD radio próbuje ją wyczytać, lecz bez skutku. Po kilkukrotnym wyjęciu i włożeniu płyty radio zaczyna ją czytać. Jednak gdy słucham obojętnie jaką piosenkę rozłącza ją na ,,minisekundę" i piosenka dalej leci swoim rytmem. Gdy zgaszę samochód i znów odpalę dzieje się to samo, radio próbuje wyczytać płytę, ale bez skutku.

Opublikowano
Rozumiem, więc radyjko do wymiany będzie czy da się coś zrobić ? Przyzwyczaiłem się do tego radia a w dodatku oryginalne.
Opublikowano
sa niby jakieś płyty do czyszczenia ale czy pomoże nie wiem. Możesz też sprobować oddać do jakiegoś serwisu rtv i może coś poradzą. Zawsze możesz kupić drugie takie samo lepiej działające.
szukam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mogą być tez styki zasniedziałe w mikrostyku przy klapie. Rozbierz tapicerkę na klapie tam jest przewód idacy do otwierania klapy , rozepnij go sprawdz na krótko tzn zrób obejscie przyłóż drucik do 2 styków jesli dobrze pamietam to 1i3 jesli usłyszysz dzwiek otwierania klapy tzn ze masz zasniedziale styki

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
Do ( ziomekthx ). Mam podobny problem a dokładnie nie działa tylko przycisk w klapie. Mam rozumieć ze z mikroswicha przewody biegna najpierw do kostki w klapie a stamtąd dalej przez gumową osłonę ? Jak zdjąć tapicerkę z klapy, może ta kostka jest zaśniedziała ? Pozdrawiam
Opublikowano
Taaak...to wiem :-) Ale gdzieś czytałem że ściąga się to koszmarnie, może od razu kupić nowe spinki, to groszowe sprawy...Ale co najważniejsze, pod tapicerką napewno jest kostka ?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.