Skocz do zawartości

wersja black shadow[tarcze hamulcowe były czy nie?]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

każdy się dziwi że mam z tyłu tarcze a nie same bębny.czy mam taki model nadwozia czy ktoś coś kombinował???.z tego co wyczytałem to tarcze z tyłu były montowane w 320 i 325.

p.s. wiem że nie mam klasycznej wersji ale w tym dziale są użytkownicy e30-ek więc ktoś coś może będzie wiedział :cool2:

Edytowane przez łazik

klepało ale przestało!!!
Opublikowano
Trochę temat nie adekwatny do postu - dopisz prosze o tarczach w temacie :wink:
Opublikowano
  • Autor
każdy się dziwi że mam z tyłu tarcze a nie same bębny.czy mam taki model nadwozia czy ktoś coś kombinował???.z tego co wyczytałem to tarcze z tyłu były montowane w 320 i 325.

p.s. wiem że nie mam klasycznej wersji ale w tym dziale są użytkownicy e30-ek więc ktoś coś może będzie wiedział :cool2:

klepało ale przestało!!!
Opublikowano

może pomoże www.realoem.com

wpisz vin, potem browse parts i sprawdz ukł. hamulcowy. Swoją drogą to lepiej że masz tracze. :cool2:

Opublikowano
Laz tarcze byly seryjne takze montowane w 318 iS i z przodu i z tylu. A co do twojego pytania to :think: niestety ale tez sie dziwie bo nie slyszalem aby w 316 i 318 seryjnie byly 4 tarcze. Najprosciej bedzie jesli wstukasz numer VIN silnika i sprawdzisz czy powinny byc tarcze z tylu czy bebny :)

BMW czyli Bardzo Miły Własciciel

E60 523i 2007

(oo=[][]=oo)

Ex: BMW E-30 318iS M42 90'

Opublikowano
  • Autor
właśnie sprawdziłem i rzeczywiście są!!!.dziękuje za poradę.teraz mam argument że w 318 też były z tyłu :mrgreen: :mrgreen: :norty:
klepało ale przestało!!!
Opublikowano
Tarcze nie występują seryjnie w 316, 318, ani w 320. Ale jeżeli jako opcja auto zostało wyposażone w ABS to automatycznie z tyłu montowane były hamulce tarczowe.
NSW
Opublikowano
  • Autor
Tarcze nie występują seryjnie w 316, 318, ani w 320. Ale jeżeli jako opcja auto zostało wyposażone w ABS to automatycznie z tyłu montowane były hamulce tarczowe.

to by się zgadzało bo ABS mam.dzięki

klepało ale przestało!!!