Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 855
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
cos ktos jakis spocik ????

Kiedy?

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam! W Częstochowie jakiś spot jest - jeśli tak to gdzie i kiedy chętnie bym zawitał :)

W Cz-wie są regularne spoty "Bmw Klub Częstochowa" najbliższy w niedzielę 16.08.2015 godzina 16 pod M1 zapraszamy :D

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano
Witam! W Częstochowie jakiś spot jest - jeśli tak to gdzie i kiedy chętnie bym zawitał :)

W Cz-wie są regularne spoty "Bmw Klub Częstochowa" najbliższy w niedzielę 16.08.2015 godzina 16 pod M1 zapraszamy :D

Tak w którym miejscu na parkingu się lokujecie ?

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano

Ja będę mieć za miesiąc sprzęgło do M135i... Dobrze że mam zastępczą szóstkę :P

A co do spotu, to trzeba by się zgadać, nie wiem jaki dzien wiekszej ilosci ludzi pasuje - moze jaka sobota wieczorem?

Opublikowano
Dziś o 20 na trzech stawach w Katowicach jest jakiś spot ogólny. Ja będę.
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam. Panowie podacie mi kogoś z Częstochowy kto wymieni uszczelniacze zaworów w n42b20 bez ściągania głowicy ?

Pozdrawiam

Jasne

Niebawem chce coś zaproponować na ten jesienny czas,żeby miłośnicy marki znów mogli pogadać i pooglądać autka i mody jakie wprowadzili

Tak że śledź temat,napewno będzie info co i kiedy :cool2:

Opublikowano
A ja już myślałem że nie będzie spotów na Śląsku , bo jakoś od paru miesięcy nie można się spotkać :oops:

Opublikowano
To trzeba jakiś termin ustalić :) :wink:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Proszę Cię, o 6 to mogłeś mieć czyste, o 8 to już padało... :D