Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 855
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jakby było coś w Cz-wie to ja się pisze :D pogoda coraz lepsza :cool2:

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Co tu tak cicho? Pogoda taka piękna, a nikt nie pisze o żadnym spotkaniu? :D
g8T5Cbj.jpg
Opublikowano

Można pomyśleć o kolejnym spocie,ale dziś ja nie dam rady .

Może 21 Marca w pierwszy dzień wiosny co wy na to koledzy ? Miejscówka Twin Peaks Żory

Pisać kto za a kto przeciw :mrgreen:

Opublikowano

Jestem za a nawet przeciw :mrgreen: a tak poważnie to ja przez jakiś czas odpadam...padła mi skrzynia w e46 więc trochę będę bez samochodu :(

Mogę wpaść na bajerkę ale pewnie jakimś innym samochodem ;)

Opublikowano

A może byście Panowie do Krk wpadli 22.03 ???

Spot miał być 19,ale przenieśliśmy na niedziele 22.03...

Pierwszy wiosenny...i zapewniam,że będzie co oglądać :8)

Jest lista...można się dopisać.

Kraków Zaprasza Śląsk :cool2:

Back to the roots...
Opublikowano
A może byście Panowie do Krk wpadli 22.03 ???

Spot miał być 19,ale przenieśliśmy na niedziele 22.03...

Pierwszy wiosenny...i zapewniam,że będzie co oglądać :8)

Jest lista...można się dopisać.

Kraków Zaprasza Śląsk :cool2:

Ja bardzo chętnie wpadnę :)

g8T5Cbj.jpg
Opublikowano
To ja się pisze..adres i godzinę proszę

Zloty i Spotkania ---> Zlot Kraków...tam jest info i lista :cool2:

Back to the roots...
Opublikowano

Czy w związku z spotem w Krakowie, koledzy jadący przez Pszczynę-Tychy-A4 będą chcieć jechać w kolumnie? :D

Można by się spotkać np. na parkingu biedronki w Suszcu.

Opublikowano
Panowie przypominam o wpisie na liste :8)

Top Boy może przenieść spod na za tydzień ma być lepsza pogoda no i wiecej ludzi by przyjechało, przynajmniej wiecej ze ślaska by się zjawiło :D ,no bo ludziska jeszcze mody wprowadzają i ciężko bedzie sie wyrobić czasowo :wink:

Poza tym ma być kiepska pogoda :(

Opublikowano

Panowie...nie ma takiej opcji, bo ogłoszenie wisi już jakiś czas, poza tym zawsze można zorganizować kolejny :8)

a pogoda...to tylko woda...

Back to the roots...
Opublikowano
Pomijając fakt że prognoza pogody zmienia się z dnia na dzień, więc to czy pogoda będzie dobra czy nie okaże się pewnie w piątek/sobotę.
g8T5Cbj.jpg
Opublikowano

Witam jestem z okolicy Bielska -Białej czy ktos z tych okolic pojedzie na zlot w Krk 22.03? chodzi o przejazd do

krk w kolumnie? jestem nowym posiadaczem BMW e90 i cętnie posłucham na co zerócic szczególna uwagę i poogladac wasze fury. :shock:

Opublikowano
Witam jestem z okolicy Bielska -Białej czy ktos z tych okolic pojedzie na zlot w Krk 22.03? chodzi o przejazd do

krk w kolumnie? jestem nowym posiadaczem BMW e90 i cętnie posłucham na co zerócic szczególna uwagę i poogladac wasze fury. :shock:

Ja pojadę z Ustronia przez BB :)

g8T5Cbj.jpg
Opublikowano

to w sobotę się spiszemy gdzi której ok? na razie jeszcze jestem za granicą w sobote powinienem byc juz w pl odzwe się jakby sie cos pozmieniało!!

Opublikowano

to w sobotę się spiszemy gdzi której ok? na razie jeszcze jestem za granicą w sobote powinienem byc juz w pl odzwe się jakby sie cos pozmieniało!!

Spoko, wal na PW jak coś ;)

g8T5Cbj.jpg
Opublikowano
Szkoda że się nie spotykacie akurat jak jestem na Ślynsku

Arturku, powiedz tylko sołowo a będzie spocik na Śląsku, spacjalnie dla Ciebie :D :wink:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D